Logo no.sciencebiweekly.com

Bogle

Innholdsfortegnelse:

Bogle
Bogle

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Bogle

Video: Bogle
Video: 10 Surprising Facts You Should Know About The Black Mouth Cur 2024, April
Anonim
  • Høyde: 23-30 tommer
  • Vekt: 50-60 lb
  • Levetid: 12-15 år
  • Gruppe: ikke aktuelt
  • Passer best for: Familier med eldre barn, par som bor i et hus med stor gård, politihund
  • temperament: Kjærlig, lekfull, vakker, søt
  • Sammenlignbare raser: Beagle, Boxer

Bogle Grunnleggende

Bogle hunden er en relativt stor rase, og det vil trenge god plass til å løpe rundt og leke. Dette betyr at de ikke passer for de som bor i små leiligheter, men heller for de som bor i boliger, og har fortrinnsvis en hage hvor hunden kan løpe fritt.

Når det gjelder familier, kan disse hundene ikke være de beste når små barn er involvert. Selv om de vil elske deres favoritt menneske ubetinget, gjør deres Boxer-side dem litt rambunctious og tilbøyelige til grovhus. Skulle Bogle komme inn i hjemmet som en valp og vokse opp med barn, øker sjansene for at de gjør det bra med barna når de er eldre, betydelig opp. Imidlertid kan det være vanskelig å introdusere barn i blandingen når Bogle er en voksen.

Bogles er våken hunder som er alltid opptatt av deres hjem og familie, men vil varme opp til fremmede etter noen få minutter å ha dem i huset. Også, på grunn av deres Beagle foreldre, har Bogles en utmerket nese og er derfor nyttige hunder når det gjelder narkotika deteksjon og sporing.

Bogle er en designer hunderhund som kombinerer både bokser og beagle for å gi deg en lekfull og kjærlig pooch.

Opprinnelse

Beagle er en ganske gammel hundeseddel, som går tilbake til det 5. århundre i det antikke Hellas. Her ble de brukt mest som jakt og sporing av hunder. En sørlig hund (Beagle's forfader) ble brakt til England av William the Conqueror i det 11. århundre. Ved 1840, Beagle vi alle vet og kjærlighet begynte å utvikle og i 1884 importerte General Richard Rowett de første Beagles til Amerika hvor den ble ikke bare fortsatt brukt som tracker og jeger, men nå også som en kjærlig familiekammerat.

På den annen side var bokseren en menneskeskapt rase født på 1800-tallet i Tyskland. Hans forfedre var en Brabant Bullenbeisser, som er en hund som deler lignende egenskaper med Mastiffen, og Bulldog, opprinnelig en engelsk rase. Innen 1900 ble bokserhesten innført i USA, og i 1904 ble den en anerkjent rase av American Kennel Club.

Designer hunderaser har vært alle raseri de siste to tiårene. Oppdrettere tar ofte to purebred hunder (i dette tilfellet bokser og beagle) og tillater dem å mate. Utfallet er et søppel av valper som holder egenskaper av begge raser - Bogle rasen er det perfekte eksempelet på en designer hunderase.

stamtavle

The Bogle er en blanding av en rasbevokset bokser og beagle.

Mat / kosthold

Siden dette er en ganske stor hundesort, trenger de rikelig med mat for å holde dem i gang hele dagen. To og en halv til tre kopper førsteklasses hundemad delt i to eller tre måltider, bør være mer enn nok for å holde dem energized hele dagen.
Siden dette er en ganske stor hundesort, trenger de rikelig med mat for å holde dem i gang hele dagen. To og en halv til tre kopper førsteklasses hundemad delt i to eller tre måltider, bør være mer enn nok for å holde dem energized hele dagen.

Når de ikke spiller henting eller horsing rundt med deres favoritt menneske, kan Bogles sees lykkelig henger ut rundt familien sin og nyter de gode tider.

Opplæring

Selv om det ikke er så lett å trene som pudelen, er Bogles fortsatt relativt stressfri til å trene. De krever ikke mye repetisjon eller innsats for å forstå hvordan å sitte når du sier "sitte", for eksempel, vil tjene dem til en godbit eller en velfortjent magegni. Når du trener, må du aldri huske å miste det kule og alltid holde stemmenivået ditt og fast. Hunden din vil gjenkjenne når du taper tålmodigheten, så vær konsistent og alltid belønn riktig oppførsel.

Vekt

Beagles veier vanligvis ikke mer enn 30 pounds, mens Boxers kan veie opp til 80 pounds. Avhengig av hvor mye hunden tar fra foreldrene, kan Bogles vekten mellom 50-60 pounds.

Temperament / Behavior

Det er viktig å utsette Bogle valper til andre mennesker, barn og hunder så tidlig som mulig for å bli avrundede hunder som ikke er aggressive mot andre mennesker og dyr. Deres Boxer-side gjør dem litt mer skeptiske til fremmede, så bjeffer på lyden av en dørklokke eller når fremmede kommer inn i huset, er det ikke uhørt. Men når de innser fremmede ved døren er en venn og ikke fiende, de blir varme opp til dem og svarer på en vennlig måte.

Å være en stor hundesort betyr at eiere bør være forsiktige med å bringe et lite barn inn i blandingen. Skulle hunden være godt sosialisert, bør den gjøre det bra med barn, men har alltid en voksen til å overvåke hvis hunden ikke bryr seg godt til barnet. Husk å fortelle barna ikke å være rundt Bogle når de spiser maten og når de gnister på deres foretrukne leke, da de kan være litt aggressive.

Med voksne er denne hunden tålmodig, kjærlig og en absolutt glede å leke med. De elsker å løpe rundt å spille hente med baller, Frisbee eller bare grovhusting med sine eiere i gresset. Når de ikke spiller rundt, kan de sees lykkelig henger ut rundt familien deres og nyter de gode tider.

Vanlige helseproblemer

Bogle hunder kan arve noen av foreldrenes helseproblemer. Beagles kan lide av fedme, epilepsi, allergier, kirsebærøy, hudvekst, øreinfeksjoner, hip dysplasi og hypothyroidisme.
Bogle hunder kan arve noen av foreldrenes helseproblemer. Beagles kan lide av fedme, epilepsi, allergier, kirsebærøy, hudvekst, øreinfeksjoner, hip dysplasi og hypothyroidisme.

Vanlige helseproblemer for boksere kan inkludere hjerteproblemer (som aorta-stenose og arytmogenisk høyre ventrikulær kardiomyopati), hypothyroidisme, hipdysplasi, epilepsi, degenerativ myelopati og kreft, inkludert lymfom, hemangiosarcoma og mastcelletumorer.

Det er også viktig å merke seg at boksere er intolerante mot acepromazine, noe som er et av de vanligste beroligende stoffene som er gitt i veterinærmedisin. Hvis de får dette legemidlet, kan det forårsake hjertearytmi som kan føre til kollaps eller hjertestans. På grunn av sin bokserforelder er Bogles også i fare for å ha denne narkotikaintoleransen.

Forventet levealder

Denne designer hunden rasen kan leve fra 12-15 år.

Treningskrav

Til tross for å være en stor hunderhund, trenger Bogles ikke en utrolig mengde daglig mosjon for å holde dem lykkelige sammenlignet med andre like store hunder. Daglige turer (30-40 minutter) og vanlige innendørs- eller utendørsspill (som krig med deres favoritt tau leketøy eller henting) bør være mer enn nok til å holde dem i form.

På grunn av deres Beagle foreldre, har Bogles en utmerket nese og er gode hunder når det gjelder narkotika deteksjon og sporing.

Anerkjente klubber

Bogle er anerkjent av den amerikanske Canine Hybrid Club (ACHCH), Designer Dogs Kennel Club (DDKC), Dog Registry of America (DRA) og International Designer Canine Registry (IDCR).

Frakk

Bogles kan ha en rekke forskjellige fargede strøk som sort, hvit, brun eller brunbrun. De har ofte en kombinasjon av farger, de mest populære er hvite og solbrune og svarte og hvite, men de kan også være tricolored (for eksempel hvit, brun og svart). Deres pels er kort, glatt, myk og kaster ikke for mye. De trenger ikke å bli børstet ofte, ettersom deres korte er ganske kort, men sporadisk bad- eller våthåndkle-patroner bør holde deres kaste til et minimum.

valper

Skulle du ønske å vaske din Bogle, må du begynne å trene i en ung alder. Det samme gjelder hvis du vil at Bogle skal vokse opp til å være kjærlig og innbydende mot yngre barn og andre hunder - sosialisering er nøkkelen.

Fotokreditt: Marcus Kellermann / Flickr; Piper Dog / Flickr; Paul Hayes / Flickr