Logo no.sciencebiweekly.com

Fransk bulldog

Innholdsfortegnelse:

Fransk bulldog
Fransk bulldog

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fransk bulldog

Video: Fransk bulldog
Video: Финский Шпиц/Finnish Spitz (порода собак HD slide show)! 2024, April
Anonim
  • Høyde: 19-22 tommer
  • Vekt: 22-28 lb
  • Levetid: 10-12 år
  • Gruppe: AKC Non-Sporting
  • Passer best for: Familier med barn, singler, eldre, leiligheter, hus med / uten meter
  • temperament: Easygoing, omsorgsfull, kjærlig, lekfull
  • Sammenlignbare raser: Boston Terrier, Pug

Fransk Bulldog Grunnleggende

Både mannlige og kvinnelige franske bulldogger veier i 22 til 28 pund.

Temperament / Behavior

En fantastisk venn og et godt familiemedlem, den franske bulldogen er leken og har en søt og morsom personlighet. Selv om det kommer sammen med alle, danner den franske bulldogen vanligvis en spesiell bånd med bare én person. Når du introduserer den franske bulldogen til andre hunder og små barn, bør du være forsiktig, da det noen ganger kan være aggressiv eller spille grovt. Neutering hanhund kan redusere sjansen for aggresjon.

Når du er konsistent og forsiktig, vil din franske bulldog lære godt. Denne rasen liker ikke å bli behandlet hardt eller ropte på.

På grunn av sin rolige og lykkelige personlighet, er den franske bulldogen godt egnet for mange forskjellige boendemiljøer, inkludert leilighetsliv. The Frenchie gjør en god vakt og vil informere deg om alle besøkende.

Vanlige helseproblemer

Siden den franske bulldogen er en mindre hund, er det viktig å holde vekten regulert. Åndedrettsproblemer er vanlige, og det forverres hvis det er overvektig, da buken svulmer og presser mot lungene.
Siden den franske bulldogen er en mindre hund, er det viktig å holde vekten regulert. Åndedrettsproblemer er vanlige, og det forverres hvis det er overvektig, da buken svulmer og presser mot lungene.

I tillegg til åndedrettsproblemer kan franske bulldoggere lider av snorking, hvesning og øyeproblemer. Og siden valper har en tendens til å ha store hoder, kan det føre til keisersnitt. Pass også på tørr hud som kan resultere i skallede flekker på frøkenes jakke.

Forventet levealder

Franske Bulldogs har en forventet levetid på 10-12 år.

Treningskrav

Fordi franske Bulldogs kan legge på ekstra vekt, er det viktig at hunden din får nok daglig mosjon. Vær oppmerksom på at franske bulldogger er utsatt for varme relaterte problemer og bør spille innendørs når det er varmt ute. Å spille ball eller løpe rundt i et luftkondisjonert miljø er morsomt og trygt - så lenge det spiller, frykter franskmannen ikke hvor den er.

Når været er riktig, må du ta din franske bulldog ut en tur. Hold deg unna vann, som franske bulldogger er dårlige svømmere, takket være den korte og stive kroppen.

En fantastisk venn og et godt familiemedlem, den franske bulldogen er leken og har en søt og morsom personlighet.

AKC

Den amerikanske kennelklubben sier dette om rasen: "Den ofte beskrives som" en klovne i en filosofs kappe ", den franske bulldogen oppsto som, og fortsetter å bli brukt som en følgesvenn. Gledet for deres kjærlige natur og til og med disposisjoner, er de generelt aktive og varslede, men ikke ubehagelige, boisterøse."

Frakk

Sportlig løs og rynket hud på skuldrene og hodet, den franske Bulldogens frakk er myk og kort. Det er noe shedding, som er mer uttalt i løpet av årstidsskiftet. Men siden dette er fint hår, kan det ikke være veldig merkbart

Regelmessig bading anbefales ikke for fransk bulldog, på grunn av sin tørre hud, men det er viktig å børste din franske bulldog ofte. Bruk en fuktig klut til å rengjøre hundens hud, ører og ansikt (franske bulldogger har en tendens til å kaste seg) og bli vant med å børste tennene.

valper

Det er viktig å sosialisere din franske bulldogvalp så snart som mulig. I tillegg bør det tas ekstra forsiktighet rundt små barn, da valpen er liten.

Fotokreditt: Eric Isselee / Shutterstock

Anbefalt: