Logo no.sciencebiweekly.com

Kylling Turtle

Innholdsfortegnelse:

Kylling Turtle
Kylling Turtle

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kylling Turtle

Video: Kylling Turtle
Video: African Sideneck Turtle. Pros and Cons, Price, How to choose, Facts, Care, History 2024, April
Anonim
  • Størrelse: Liten
  • Lengde: 4-10”
  • Type: Semi-akvatiske
  • Levetid: 18-24 år
  • Mat: Kommersiell pelleterte diett, hvirvelløse dyr, løvgrønne grønnsaker, ikke giftige akvatiske planter, fisk
  • Vanskelighetsgrad: Mellomliggende vedlikehold
  • Sammenlignbare raser: Eastern Painted Turtle

Kylling Turtle Generell Info

Det er tre arter av kyllingskildpadde, og de er Eastern Chicken Turtle, Florida Chicken Turtle, og Western Chicken Turtle.

Skallet av Kylling Turtles vil variere, men mange av dem har nydelige gule og grønne ringer.

Native Habitat

De tre typer kyllingskildpaddene er sett i ville habitater i Virginia, og deres rekkevidde strekker seg sør hele veien til Florida, så vel som vestover til Missouri, Texas og Oklahoma. Den vestlige kyllingskildpadden er i hovedsak funnet vest for Mississippi-elven, mens østkyllingskildpadden vil bli funnet øst for Mississippi-elven. Også den østlige kyllingskjellens rekkevidde strekker seg ikke så langt nord som rekkevidden av den vestlige kyllingskildpadden. The Florida Chicken Turtle finnes bare i de lavere to tredjedelene av staten Florida.

Disse dyrene foretrekker innsjøer, sumper, dammer og andre vannkilder som gir et mykt underlag og mye vegetasjon.

Generell beskrivelse

Kyllingskildpadder har store øyne som er nysgjerrige, og de har også tydelig lange og stripede halser. De har også en karapace som er pæreformet og viser et nettlignende mønster. Føttene er webbed for å hjelpe dem med å svømme med letthet.
Kyllingskildpadder har store øyne som er nysgjerrige, og de har også tydelig lange og stripede halser. De har også en karapace som er pæreformet og viser et nettlignende mønster. Føttene er webbed for å hjelpe dem med å svømme med letthet.

Voksenhunner er større enn menn, men når disse skilpaddene er født, er de bare 1 i diameter. Hannene vil også ha en tykkere og lengre hale, sammen med lengre klør på fremre føtter.

Den vestlige kyllingskildpadden kan preges av sin flattere karapace sammenlignet med andre kyllingskildpadds underarter.

De vil også sees vandrende på land i tillegg.

Du kan beholde mer enn en kyllingskildpadde i samme kabinett.

Farger

Skallet av Kylling Turtles vil variere, men mange av dem har nydelige gule og grønne ringer. Carapace er vanligvis hvor som helst fra en olivenfarge til mørk brun. Disse skilpaddene har også en plastron som er gul, og deres rump vil ha vertikale striper. Du vil også lett merke en bred gul stripe på de to fremre beina.

Eastern Chicken Turtle vil vise frem en dullere farge i forhold til Florida Chicken Turtles. De vil også ha smale brune eller grønne linjer på deres karpe, sammen med svarte markeringer på undersiden av bak- og sidemarginaler. Det vil til og med være et smalt bånd av farge på karapacellen.

På den annen side vil Florida Chicken Turtle ha brede gule eller oransje linjer på carapace, sammen med et bredt fargebånd på karpefeltet, men det vil ikke være noen markeringer på plastronen.

Den vestlige kyllingskildpadden har svake, brede linjer på karapellen, sammen med mørke markeringer på plastronsømmene.

Miljø

For å holde kyllingskildpadden din lykkelig og sunn, kan du sette opp en innendørs eller en uteservering som gir rent vann med bølgende områder. Hvis du har mer enn en kyllingskildpadde som bor i samme innkapsling, vil du sannsynligvis finne dem som basker sammen, så hauger av steiner, stykker av drivved og store grener er gode alternativer for å skape flere basking flekker.

Et innendørs skap kan bygges med et stort badekar som er minst 20 "dypt, 84" langt og 48 "bredt. Du kan også bruke en tank som er minst 75 gallon for en eller to voksne hanner, eller minst 125 gallon for en stor kvinne. Uansett hvilken kabinett du velger å bruke, sørg for at det er et vannkvalitetssystem av høy kvalitet på plass, sammen med et UVB-lys som skinner ned fra oven. Du må også sette opp et varmt bassengområde, da kyllingskildpadden din vil bruke mye tid på å sole seg. Og til slutt legger du til både undervanns- og flytende planter, sammen med drivved, til kabinettet.

For en utendørs kabinett, kan du bruke en utendørs dam. Imidlertid vil disse skilpaddene dvale, så du må sette opp et moderat kjølig område for dvalemodus, avhengig av hvilken type kyllingskildpadde du har. Florida Chicken Turtle, for eksempel, vil forbli frisk med en mild hvile eller kjøling periode. Imidlertid er de vestlige og østlige kyllingskildpaddene mer tempererte, så de kan bruke en dvalemodus, spesielt for å fremme frieri og parring i vår og sommer.

Vanndybden skal være omtrent 2/3 av kabinettet, og du kan legge til et mykt underlag til bunnen. Lufttemperaturen skal settes til hvor som helst fra midten av 70 til 80-tallet Fahrenheit, mens bassengområdet skal oppvarmes til rundt 85-90 ° F. Vanntemperaturen skal også opprettholdes rundt midten av 70-tallet Fahrenheit for voksne.

Kylling skilpadder er våken, men sjenert.

Pleiebehov

Hatchling og unge kyllingskildpadder vil feire på tadpoles, kreps og vannlevende insekter. Men da disse skilpaddene vokser, blir de mer allmennyttige, så de vil spise økende mengder plantemateriale.
Hatchling og unge kyllingskildpadder vil feire på tadpoles, kreps og vannlevende insekter. Men da disse skilpaddene vokser, blir de mer allmennyttige, så de vil spise økende mengder plantemateriale.

Du kan mate din skilpadde med et kommersielt pelletert diett, i tillegg til hvirvelløse dyr, fisk og giftige vannplanter og grønne grønnsaker som inkluderer vannhyacinth, vannsalat, vannkress, kale, romainesalat og gulrotter.

Oppførsel

Du kan beholde mer enn en kyllingskildpadde i samme kabinett, og du kan også holde dem med andre skilpadderaser som ikke er aggressive og har lignende behov. Pass på at disse skilpaddene vil konkurrere om mat, og det kan føre til skader.

Samlet sett er disse skilpaddene våken, men sjenert, så de vil dykke i vannet som de ser noen nærmer seg hvis de drømmer. Imidlertid blir de til slutt komfortable og tamme, og de kommer til å komme til overflaten for å se om noen mat blir tilbudt.

Fotokreditt: abhbah05 / Bigstock; Talita / Bigstock

Anbefalt: