Logo no.sciencebiweekly.com

I tilfelle av manglende hund: 5 Tech Hacks Hver pupsforelder trenger å vite

I tilfelle av manglende hund: 5 Tech Hacks Hver pupsforelder trenger å vite
I tilfelle av manglende hund: 5 Tech Hacks Hver pupsforelder trenger å vite

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: I tilfelle av manglende hund: 5 Tech Hacks Hver pupsforelder trenger å vite

Video: I tilfelle av manglende hund: 5 Tech Hacks Hver pupsforelder trenger å vite
Video: СТРАННЫЕ НОВОСТИ НЕДЕЛИ - 55 | Таинственный | Вселенная | НЛО | Паранормальный 2024, April
Anonim

Det er ikke noe mer stressende eller traumatisk enn å miste din elskede pooch til den store brede verden. Heldigvis er det 2014, så ikke bare kan du legge inn flygeblad og gå dør til dør, og prøver å finne en savnet valp, teknologien er her for å bidra til å krympe verden ned til en mer håndterlig størrelse. Her er 5 tech hacks hver hundens foreldre trenger å vite til hvis du noen gang trenger å spore opp en vandrende pels baby.

Du vil gjenkjenne det søte ansiktet hvor som helst … og det gjør også denne programvaren

Bilde via Yahoo! Nyheter
Bilde via Yahoo! Nyheter

Sci-fi har nettopp blitt ekte med ansiktsgjenkjenningssoftware som ikke sporer hooman-krus, men doge ones. Og det har allerede jobbet IRL. Tidligere i måneden var San Diego County Animal Service i stand til å gjenforene Shiba Inu Roxy med sine pup foreldre ved å bruke nettstedet FindingRover.com. Nettstedet og dets app bruker åtte særegne ansiktsmarkører på hunder, pluss en fotodatabase, samt et stort varslingssystem med hundedyr og husly for å hjelpe hver valp til å gjøre det hjemme. PiP, en annen Pet Facial Recognition app, fungerer på en lignende måte.

Går full NSA på hunden din med telefonen din er helt greit

Bilde via name.com
Bilde via name.com

Når det gjelder apps, er det et antall av dem der ute for å hjelpe deg med å finne en tapt pooch. I tillegg til å finne Rover er det Tagg, som lar deg spore hunder via GPS. Traktive fungerer mye på samme måte. Plus, ASPCA har også en app for å hjelpe til med rovergjenoppretting.

Ikke bare det, men noen ganger kan en gjenforening være så enkelt som å sende en tekst. Post-orkanen Sandy, en redningsarbeider snakket O'Donovan-familien om en hund i deres omsorg. Det viste seg, det var familiehunden, Buster.

Å poste alle de pinlige valpen bilder til Facebook er faktisk nyttig

Bilde via manglende kjæledyr Facebook-side
Bilde via manglende kjæledyr Facebook-side

Internett er den beste virtuelle flyer som du kan sette ut. Skrap det, det er den beste FLYER-perioden. Det er ingen bedre måte å varsle vennene dine, familie, nabolag (egentlig hele verden) enn å legge ut om en MIA-doge på Facebook, Twitter, Tumblr, Snapchat: I utgangspunktet er det et vell av verktøy et klikk unna. Mange sosiale medier og nettsamfunn gir deg mulighet til å sette varsler for å finne kjæledyr. Når du legger inn et bilde på tidslinjen, blir det sikret at folk vil se det, og det vil ikke bli revet ned, muddied eller på annen måte gjort mindre enn synlig. Det er hele Facebook-sider viet til savnede kjæledyr. I tillegg, avhengig av ly og / eller redningsorganisasjon, er det ikke bare å nå ut til viktige nettverk enklere enn noensinne, det kan hende du kan legge inn ditt manglende kjæledyr eller finne dem via deres nyeste inntaksbilder.

Bilde via Facebook
Bilde via Facebook

Når Ryan Piersons italienske Greyhound Apollo gikk på et soloforklarende oppdrag, resulterte ett innlegg på Facebook i 2.500 aksjer på 48 timer, kaller hver time med mulige observasjoner, og til slutt Apollos sikre retur. På samme måte, da Abby, den blinde valpen i Mark May gikk bort under en snøstorm, brukte han med suksess sosiale medier til å spore henne og få henne hjem.

Microchipping er ikke bare for androider eller elektriske sauer

Bilde via The Telegraph UK
Bilde via The Telegraph UK

Microchips er ikke bare super freaking kul, men en fortapt doge beste venn (annet enn en vennlig hooman). Et serienummer og en skanning kan resultere i hundens raske identifikasjon av veterinær, husly eller redning. En studie av ASPCA fant at femten prosent av tapt kjæledyr ble returnert utelukkende på grunn av deres mikrochip ID. Plus, returfrekvensen for microchipped hunder er to og en halv ganger høyere enn de uten. Til slutt er mange av disse GPS-sporing og lokaliseringsappene nevnt ovenfor, avhengig av microchipping for å hjelpe dem med lokaliseringsprogramvaren. Så, få den pupen flippet!

Din pups ansikt på en melkekartong ble bare tatt til neste nivå

Bilde via Pet Amber Alert Facebook Page
Bilde via Pet Amber Alert Facebook Page

Som Amber Alert, er Pet Amber Alert en database med tapt og / eller savnet kjæledyr. Ved å legge inn pookens info i databasen, lar de deg nå flere politistasjoner, veterinærkontorer, husly og redningsgrupper. De vil også bidra til å designe en fysisk plakat og vil varsle via telefon- og sosialmediekanaler, alt for å hjelpe din farlige pup finne sine poter hjem.

Utvalgt bilde via lazytechguys.com

Anbefalt: