Logo no.sciencebiweekly.com

9 måter å hindre en ferie doggie katastrofe

9 måter å hindre en ferie doggie katastrofe
9 måter å hindre en ferie doggie katastrofe

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 9 måter å hindre en ferie doggie katastrofe

Video: 9 måter å hindre en ferie doggie katastrofe
Video: Diamond Dog Caper | Full Family Comedy Movie | French Stewart | Family Central 2024, April
Anonim

Hver ungdomsforelder kjemper med hva de skal gjøre med sine hunder når de planlegger en ferie. Det er flere pålitelige alternativer for kjæledyrene dine hvis du bestemmer deg for å forlate dem, men flere og flere pawrents tar avgjørelsen om å inkludere hundene i deres familieplaner.

Å ha poengene dine i slep for en tur til stranden eller en tur i Europa kan være et spennende eventyr for hele klanen, men det er mange ting å vurdere. Hund forbyr at valpen din har en ulykke eller blir syk på et merkelig sted, du vil sørge for at du er forberedt på å håndtere enhver situasjon raskt og effektivt. Enda viktigere enn å handle hensiktsmessig i en nødsituasjon, tar skritt for å forhindre at man begynner med.

Image
Image

Undersøk veterinærtjenesten i området du skal reise til:

Som veterinærtekniker i Myrtle Beach i over femten år assisterte jeg utallige turister med sine syke eller skadede valper. De fleste sa det samme, "Jeg skulle ønske jeg hadde ringt dere før turen!" Når kjæledyret ditt har en nødsituasjon hvert sekund teller. Ikke bruk din tid på å lete etter dyrlæger i området og be dem om å passe hunden din i sin tidsplan, opprett et forhold før du selv forlater hjemmet ditt.

Ta kontakt med et dyresykehus i nærheten av hvor du bor for å finne ut av deres timer og retningslinjer. Fakse en kopi av hundens journaler, inkludert sykdomshistorie og vaksiner for å fremskynde ting hvis du må ta dem inn i nødstilfelle. Det er også en god ide å finne ut om det er en beredskapsklinikk i nærheten, bør noe skje etterpå.
Ta kontakt med et dyresykehus i nærheten av hvor du bor for å finne ut av deres timer og retningslinjer. Fakse en kopi av hundens journaler, inkludert sykdomshistorie og vaksiner for å fremskynde ting hvis du må ta dem inn i nødstilfelle. Det er også en god ide å finne ut om det er en beredskapsklinikk i nærheten, bør noe skje etterpå.
Image
Image

2. Følg kravene til flyselskapet:

Hvis du reiser med fly, finn ut selskapets individuelle retningslinjer for hunder lenge før reisen din. Det siste du vil gjøre er å ankomme til flyplassen bare for å bli fortalt at du ikke har hentet riktig papirarbeid for å ta med hundene ombord. Vurder historien om Tyson, en skadet hund i Nicaragua. En kanadisk veterinær tilbød å hjelpe Tyson pro bono, men opplevde vanskeligheter med å finne et flyselskap for å akseptere ham.

Image
Image

3. Hvis du skal reise fra landet, må du forberede på forhånd for hundens retningslinjer:

På samme måte som forskjellige flyselskaper, kan enkelte land ha varierende politikk når det gjelder å bringe kjæledyrene på jorden. De fleste krever bare oppdatert vaksinasjonsrekord. Noen krever blodarbeid som viser nivåene av antistoffer som hundene dine har mot Rabies og andre potensielt smittsomme sykdommer. Enda verre enn å bli sittende fast i en flyplass ville være at valpen din ble tatt i karantene fordi du ikke fikk den riktige dokumentasjonen.

Image
Image

4. Bestill dyrevennlig overnatting:

Enten du bor på et kjæledyrvennlig hotell eller leie et hus, sørg for at det er et trygt og sunt miljø for hunder. Noen ferie enheter mangler tilstrekkelig plass for fotturer eller har åpne loft områder som kan være farlig. Før du bestiller, spør mange spørsmål og sjekk ut mange bilder.

Image
Image

5. pakk en doggy førstehjelp kit:

Pakking medisiner og forsyninger kan virke overdrevne for noen, men bare vurdere de potensielle farene ved en enkel camping-snake bites, allergiske reaksjoner, faller etc. Å ha et lite blåsemiddel på hånden kan gjøre stor forskjell når du prøver å stopp blødningen på en skadet pote, og Benadryl kan bidra til å forhindre en allergisk reaksjon fra å bli livstruende.

Image
Image

6. Forbered deg på det verste:

Ingen kjenner hundene dine bedre enn du gjør. Hvis de har en tendens til å være høyt oppstrammet eller fryktet, kan en anti-angstmedisinasjon ta kanten av. Skremte hunder er mer sannsynlig å løpe bort eller utvikle stressrelaterte sykdommer, så det er bare smart å ha resept på hånden. Forebyggende medisiner er også tilgjengelige for valper som får bil syk eller er utsatt for å stresse gastritt. Rådfør deg med veterinæren før reisen din. En forebyggende resept for å legge til din førstehjelpsutstyr kan gjøre hele forskjellen for puppen din.

Image
Image

7. Har en plan hver dag for hundene:

Før du drar ut døren for å nyte dagens festligheter, sørg for at hundene dine er trygge og glade. Prøv å holde rutinen så nær normalt som mulig, inkludert feedings, turer og spilltider. Husk at de er på et merkelig sted og trenger stabilitet for å føle seg trygge. Skulle hundene dine oppleve angst eller destruktiv oppførsel, bør du vurdere en lokal doggy dagpleie mens du er ute og om.

Image
Image

8. Vurder risikoen for hver aktivitet før du inkluderer hundene dine:

Det er forståelig at du vil at hundene dine skal få mest mulig ut av familiens ferie, men noen aktiviteter er ikke verdt risikoen. En dag på stranden kan være en Labradors drøm, men det kan være et mareritt for familien pug. Vanlige ferie tidsfordriv kan utgjøre trusler om varmeslag, drukning, utilsiktet inntak, skader og tapte kjæledyr.

Image
Image

9. Gjør:

Hvis det uhyggelige skjer og kjæledyret blir syk eller skadet på ferie, følg disse trinnene.

-Hold deg rolig. Den beste måten å hjelpe hunden på er å holde et nivåhodet.

- Kontakt veterinæranlegget for å få dem til å vite at du kommer og hva slags situasjon å forberede seg på.

-Handle hunden din forsiktig, selv den søteste kjæledyret kan bite når du er i smerte.

-Kjør trygt og hold hunden din forsvarlig i bilen for å unngå ekstra skader eller forstyrrelser.

Gi veterinærpersonalet så mye relevant informasjon om situasjonen som mulig når du ankommer.

-Vend tilbake og la personalet gjøre jobbene sine. Crowding rundt hunden din øker bare angst og hindrer folkene som prøver å hjelpe.

Image
Image

H / T til lifewithdogs.tv

Utvalgt bilde via Flickr

Anbefalt: