Logo no.sciencebiweekly.com

To store kjæledyrforhandlere har gjort en drastisk beslutning om din pups mat

To store kjæledyrforhandlere har gjort en drastisk beslutning om din pups mat
To store kjæledyrforhandlere har gjort en drastisk beslutning om din pups mat

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: To store kjæledyrforhandlere har gjort en drastisk beslutning om din pups mat

Video: To store kjæledyrforhandlere har gjort en drastisk beslutning om din pups mat
Video: BOCAS DEL TORO, Panama ULTIMATE Travel Guide! (con subtítulos) 2024, April
Anonim

I et stort skritt for pup foreldre og deres hunder, vil gigantiske kjæledyrforhandlere Petco og PetSmart ikke lenger selge kyllingrykkende behandler laget i Kina.

Ifølge FDA, har behandlerne vært knyttet til over 1000 hundedød siden 2007, med 5 600 hunder rapportert syke. Selv om FDA ikke har kunnet identifisere en direkte kobling til behandler- og hundesykdommen, undersøker selv 26 av kroppene til hundene som døde. Selv om de ikke var i stand til å finne en avgjørende årsak, var de også i halvparten av obduksjonene ikke i stand til å utelukke helt at de ruskede behandler ikke var årsaken.

Image
Image

via wn.com

Petco begynte å fjerne godbiter fra hyllene allerede i mai 2014, og nå bærer ingen av sine butikker produktene. PetSmart har fulgt etter, og vil ha alle godbiter ut av sine steder innen mars 2016.

Petco og PetSmart begge gjorde uttalelser til nyhetsutløpet NBC Bay Area angående deres beslutning. Petco sa:

"Mens Petco ikke har hatt noen hund- eller kattemat fra Kina i flere år, betydde utviklingen av beslutningen om å inkludere kinesisk-laget behandler å gi slipp på noen av våre bestselgende produkter … Vi er sikre på at vår beslutning ikke bare vil Vær en velkommen forandring for kunder, men i siste ende har vi en positiv forretningsmessig innvirkning. Kundens svar på nye produktlinjer i USA har vært bra, og vi tror sterkt på at fordelene med å levere flere amerikanske produkter vil oppveie eventuelle ulemper."

PetSmart hadde lignende observasjoner, som sier:

"Vi følger alle anbefalinger fra FDA og ser til dem for veiledning. FDA har aldri gjort en direkte sammenheng mellom de kinesiske laget behandler og sykdommene som er rapportert. Vi har lyttet til bekymringene hos våre kjæledyr foreldre, og vi føler at å fjerne godbiter fra hyllene er det rette å gjøre for kjæledyr og våre kunder."

Utvalgt bilde via newsfwd.wordpress.com

h / t til NBC Bay Area

Anbefalt: