Logo no.sciencebiweekly.com

14 av de kuleste tegneseriene med hunder

14 av de kuleste tegneseriene med hunder
14 av de kuleste tegneseriene med hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 14 av de kuleste tegneseriene med hunder

Video: 14 av de kuleste tegneseriene med hunder
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Den beste typen bok er en som har mange bilder … av hunder. Disse tegneseriene med hundekammerater og superhelter gjør det helt riktig!

1. Duncan Wonder Wonder Dog: Show One

Duncan Wonder Dog: Show One utforsker et samfunn der dyr snakker og tenker akkurat som mennesker, og kjemper for likestilling mellom dyr og mennesker.

Image
Image

2. Happi fra Stargazing Dog

Stargazing Dog handler om en middelaldrende, sykelig, hjemløs mann som går på en biltur med sin hund Happi. Best av alt, Stargazing Dog blir fortalt fra Happis synspunkt!

Image
Image

3. Ace the Bat-Dog fra Batman

Bat-Hounds debut er i Batman # 92 når Batman og Robin redder en hund kalt ess fra drukning. Ess fortsetter å få sin egen maske og bat-themed krage, og vises i flere problemer. Han er selv fortelleren i sak # 125!

Image
Image

4. Krypto fra Superboy

Krypto, også kjent som Super Dog, er Superman's pet dog som først vises i en Superboy-historie fra Adventure Comics # 210

Image
Image

5. Hyperdog fra Topp ti Sergeant Kemlo "Hyperdog" Caesar er en snakkende Doberman fra superhelt comicbook serien Topp ti.

Image
Image

6. Rex Wonderdog fra DC Comics Rex Wonderdog er en hvit tysk shepherd som ligger i Adventures of Rex Wonder Dog. Han er også omtalt i flere andre DC-tegneserier, som Justice League of America, The Flash, og The Green Lantern.

Image
Image

7. Barnabas fra The Sandman

Barnabas er den snakkende hundens følgesvenn av bror og søster, Destruction and Delirium, i Neil Gaimans tegneserie The Sandman.

Image
Image

8. Dogpool fra Deadpool Corps

Dogpool, en mutt med samme helbredende krefter som antihero Deadpool, debuterer i Deadpool Corps, en tolv problemserier hvor Deadpool er sammen med flere alternative versjoner av seg selv fra forskjellige universer.

Image
Image

9. Lockjaw fra Marvel Comics

Lockjaw er en enorm, teleporterende bulldog fra Marvel Comics og er kjæledyret til den umenneskelige kongelige familien. Lockjaw har også stjerner i en serie med fire utgaver, Lockjaw og Pet Avengers, med fem andre superhelt kjæledyr (en katt, drage, falk, frosk og en valp).

Image
Image

10. Lucky Pizza Dog fra Hawkeye

En av de mest populære problemene i Hawkeye-serien er ikke fra Hawkeye synspunkt, men heller hans hund Lucky's. Det er også i dette problemet at leserne finner ut Lucky mener at han heter "Pizza-Dog." Bawww.

Image
Image

11. Junkyard fra Gastrointestinal Joe

Junkyard er arbeidshunden / følgesvenn av tegnet Mutt, som fungerer som K-9-handler av G.I Joe-teamet.

Image
Image

12. Cosmo fra Galaksens voktere I Marvels serie Galaksens voktere, Cosmo, en telepatisk hund som en gang var et testdyr i Sovjet-romprogrammet, er sikkerhetssjef for romstasjonen Knowhere, og er medlem av Galaxy-forvalterne.

Image
Image

13. Bandit fra WE3 "Bandit" a.k.a. "1" er en av de tre "dyrevåpen" fra Vertigo Comic's vestlige manga,WE3.

Image
Image

14. Space Canine Patrol Agents fra DC Comics

Space Canine Patrol Agentser om lag 11 antropomorfe, fremmede, hjørnetann, superheroer som først dukket opp i Superboy # 131

Anbefalt: