Logo no.sciencebiweekly.com

Niacinamid for hunder

Innholdsfortegnelse:

Niacinamid for hunder
Niacinamid for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Niacinamid for hunder

Video: Niacinamid for hunder
Video: Sådan håndteres sundhedsangst og hypokondrier 2024, April
Anonim

niacinamide er en reseptbelagte medisinering for hunder som hjelper å helbrede alvorlige hudforhold som discoid lupus erythematosus eller ulike mindre alvorlige hudsykdommer. Behandlingsforløpet av dette legemidlet er ganske langt til resultatene blir sett.

DLE er ofte referert til som collie nese. kreditt: beronb / iStock / Getty Images
DLE er ofte referert til som collie nese. kreditt: beronb / iStock / Getty Images

Canine Niacinamide

Niacinamid er en form for B-supplement relatert til vitamin B3, eller niacin. Dette tillegget opprettholder sunne hudceller. Niacinamid er tilgjengelig i væske, kapsler og tabletter til hunder.

Discoid Lupus Erythematosus

Niacinamid blir gitt til hundprodusenter i kombinasjon med tetracyklin å behandle discoid lupus erythematosus, en sykdom av hundens nese. lupus er en immunforsvar forårsaket av immunsystemet som reagerer på sitt eget DNA. Denne kaninforstyrrelsen er vanligvis begrenset til nesen. En hunds svarte nese vil skifte til en blågrå eller til og med rosa farge, og kan ha revner og skaler hud som sårer. Niacinamid kan gis til hunder med andre hudforhold i seg selv.

Tetracyklin lindrer infeksjonen i neseceller, mens niacinamid omdanner karbohydrater fra mat til glukose for energi for å fremskynde sunn celleutvikling. Kombinasjonen av de to legemidlene gjør at krakkene og magesårene kan avta mens du lager nye hudceller på nesen for å helbrede og returnere nesen til sin normale farge og tekstur.

Potensielle bivirkninger

Bivirkninger er ikke vanlige fra å ta niacinamid. De potensielle bivirkningene er sløvhet, redusert appetitt og oppkast. Hvis du oppdager noen av disse bivirkningene eller noe uvanlig og annerledes med hunden din, ta den til veterinæren din for å få en kontroll.

Niacinamid Tips

  • Rist en flaske flytende niacinamid godt før du administrerer det til hunden din.
  • Oppbevar medisinen vekk fra varme og fuktighet på et annet sted enn på badet.
  • Gi hunden all medisinering for den tiden du har oppgitt. Ofte en til to måneder med administrasjon av niacinamid for å helbrede DLE.

Anbefalt: