Logo no.sciencebiweekly.com

Hvilke leker liker hundene best?

Hvilke leker liker hundene best?
Hvilke leker liker hundene best?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvilke leker liker hundene best?

Video: Hvilke leker liker hundene best?
Video: Dr Andrew Jones explains: WHAT Dog Vaccines to GIVE, and what NOT to 2024, April
Anonim

De er ikke like viktige som mat og vann, men hundeleker kan ikke overses. De kan forhindre hundene i å utvise destruktiv oppførsel og kan også hjelpe med separasjonsangst. Som barn, liker hunder noen leker bedre enn andre og hver hund er annerledes. Mens en hund kanskje foretrekker squeaky leker, kan en annen foretrekke slitasje leker. Uansett, noen er staude favoritter og bør være på hver nye hundeiers handleliste.

Image
Image

Chew Toys

Det er i en hunds natur å tygge. Ikke bare er tau leker en favoritt blant hunder, men hundeeiere elsker dem også. De kan dempe ødeleggende tygge, hjelpe med tannkjøtt og holde hunden underholdt. Du har mange typer å velge mellom. Noen er laget for å hjelpe hundens tenner i løpet av spilletid. Andre er flavored, eller kan fylles med godbiter, noe som gjør dem til et mer fristende alternativ enn tøfler. (Med mindre tøfler smaker som peanøttsmør.)

Squeaky Toys

Hunder er naturlige jegere, og i naturen vil mange byttedyr lage en liten knirkende støy som ikke stopper før drepingen er gjort. Squeaky leker tilfredsstiller en hunds primære instinkt for å fange byttedyr. Squeaky leker i form av små dyr er enda mer fristende. Pass på at du velger koselige leker som er laget for hunder. Plysj leker laget for barn bør aldri gis til hunder: det er mye lettere for en hund å rive av og svelge små biter som knapper, eller å komme inn i fyllingen selv og prøve å spise det.

Puslespill

Pussel leker gir timer med underholdning og belønninger for hunder. Noen kan lastes med godbiter: Når hunden samhandler med den, vil leken avgi en godbit. En annen type puslespill leketøy er en plysj leke med rom som gjemmer mindre leker. Etter hvert som hunden oppdager sine skjult flekker, får hun belønning for flere leker. Dette kan tilfredsstille det primære behovet for å jakte.

Tug Toys

Tugleker er en favoritt blant hunder fordi de oppfordrer eiere til å leke med dem. En god slitasje leke vil være stor nok til at du skal håndtere uten å komme i veien for hundens tenner. Legetøyet bør også være sterkt nok til å håndtere trekkraften og bittestyrken til kjæledyret ditt. Til slutt kan en tuggetøy som har forskjellige teksturer, være morsomt for hunden din, og tilbyr forskjellige tygevirkninger. Dette gjør leken moro selv når du ikke klarer å spille. For eksempel vil et slepebarn av tau og gummimateriale gi timer med tugging og tyggegummi.

Av Amy Brantley

Anbefalt: