Logo no.sciencebiweekly.com

Tumor-krympende urter for hunder

Innholdsfortegnelse:

Tumor-krympende urter for hunder
Tumor-krympende urter for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tumor-krympende urter for hunder

Video: Tumor-krympende urter for hunder
Video: Athletes Foot Cream for Dogs 2024, Kan
Anonim

Tumorer kan forekomme hos hunder, akkurat som de gjør hos mennesker. Flere urter er tilgjengelige som kan bidra til å krympe svulster i hjørnetenner. Å velge å behandle en hund med urter i stedet for tradisjonell medisinering er et personlig valg.

Typer urter

Cat's Claw inneholder anti-tumor egenskaper, som kan krympe hundene tumorer. En annen urt, Maitake, fremmer sunn cellevekst. IP-6 og Inositol er også anti-kreft urter.

doser

Urter for folk er dosert av gjennomsnittlig voksenvekt, som er 150 pounds. Del hundens vekt med 150; Dette gir deg prosentandelen av den voksne dosen som passer for hunden. For eksempel er en 30 pund hund delt på 150 tilsvarende 20 prosent av voksendosen.

essiac

En av de beste kreftkryssene som er tilgjengelige, er Essiac, som faktisk inneholder fire urter - fårsirrel, burdockrot, glatt elm og kalkun Rabarber. Sammen gir disse urtene en svulst-krympende og anti-kreft synergi.

Essiac doser

Essiac er laget i te og er kjøpt på denne måten. Hunder opptil 15 pounds er gitt 1/2 oz. per dag, 15 til 40 pounds 1/2 oz. to ganger per dag, 40 til 80 pounds 1 oz. to ganger per dag og over 80 pounds 2 til 3 oz. to ganger om dagen.

betraktninger

Disse urter er trygge å bruke hver dag og kan også brukes i kombinasjon med medisiner som veterinæren kan foreskrive for hunden din.

Anbefalt: