Logo no.sciencebiweekly.com

Vedta din drømmedyr under Best Friends 'Spring Super Adoption Drive

Innholdsfortegnelse:

Vedta din drømmedyr under Best Friends 'Spring Super Adoption Drive
Vedta din drømmedyr under Best Friends 'Spring Super Adoption Drive

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vedta din drømmedyr under Best Friends 'Spring Super Adoption Drive

Video: Vedta din drømmedyr under Best Friends 'Spring Super Adoption Drive
Video: Lær din hund et positivt nej 2024, April
Anonim

Finn din match-made-in-heaven og redd et liv ved å vedta en hjemløs valp, kattunge, katt, hund eller fluffy kanin på noen av disse Best Friends 'Super Adoption-hendelsene i samfunnet ditt.

kreditt: Cuteness
kreditt: Cuteness

Hva du kan forvente hvis du går til Super Adoption.

Hvis du deltar i en super-adoptivhendelse, vær forberedt på å ha en flott tid og møte hundrevis av bedårende dyr. Det er en god sjanse for at du kommer til å få et nytt familiemedlem hjemme, så vi har satt sammen en veiledning om hva du må ha i hjemmet ditt for både hunder og katter.

Mer: Hva du kan forvente ved vedtakshendelser

Hver redningsgruppe og ly på arrangementet har eget vedtak søknad, intervju prosess og adopsjon gebyr struktur. Husk at adopsjonskostnader bidrar til å dekke kostnader som spay / neuter, vaksiner og andre medisinske behov. Mens noen organisasjoner tilbyr samme dags adopsjoner, trenger noen å sjekke hjemmet ditt som en del av adopsjonsprosessen. For å vedta et kjæledyr må du ha en gyldig form for identifikasjon og betaling. Leietakere må gi et brev fra utleier om at de har lov til å ha et kjæledyr i de leide lokaler.

Hvordan adoptere et kjæledyr hvis du ikke kan delta i Super Adoption.

Hvis du ikke bor i de stedene hvor Best Friends 'Super Adoption-hendelser holdes, kan du gå videre til Best Friends-nettstedet der du finner adopsjonstilbud rundt om i landet. Alternativt, hvis du vil elske å adoptere et kjæledyr, men ikke kan forplikte seg til et fast hjem, bør du vurdere å fremme eller sponsere et av de karismatiske dyrene på Best Friends Sanctuary fra kaninekammerater Popeye og Gruff and Bluebell katten til huskie pals Kit and Caboodle.

kreditt: Cuteness
kreditt: Cuteness

Hvem er Best Friends Animal Society?

Mahatma Gandhi sa en gang, "Nasjonens storhet og dens moralske fremgang kan dømmes etter hvordan dyrene blir behandlet." I 1984, i USA, ble 17 millioner hjemløse, uønskede hunder og katter drept hvert år i husly. Denne tragiske statistikken inspirerte en gruppe likeverdige dyrelskere å bygge Best Friends Animal Sanctuary nå kalt Best Friends Animal Society. De delte en fantastisk drøm og hadde et enestående mål - å lagre dem alle.

MERE: Ta handlingen med beste venners dyreforeningen for å avslutte drap av husdyr

I dag, som delvis skyldes Best Friends innsats, i skarp kontrast til 1984, dør 1,5 millioner dyr hvert år. En dag snart vil alle lyskilder ikke bli drept. Vedtakshendelser som Super Adoption og utallige andre beste venners initiativer er på rette spor for å nå sitt mål.

Anbefalt: