Logo no.sciencebiweekly.com

Hvor lenge kan en hund ri i en bil?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lenge kan en hund ri i en bil?
Hvor lenge kan en hund ri i en bil?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvor lenge kan en hund ri i en bil?

Video: Hvor lenge kan en hund ri i en bil?
Video: How To Knit: Knit 2 Together (K2tog - Beginner Friendly Knit Decrease Stitch) 2024, Kan
Anonim

Enten det er et ærend eller en lengre tur, er det fint å ha hunden din i bilen med deg. Mange hunder nyter en biltur, men det kan være for mye av en god ting. Å vite når han trenger en pause, og når du skal reise alene, er bra for dere begge.

Long Distance Car Time

Hvis du har tatt en lang biltur, forstår du hvor slitsomt det kan være, selv om du tilsynelatende ikke gjør noe. Enten du kjører eller kjører, sitter du i samme posisjon i flere timer; bad og snack pauser er velkomne avvik. Det er det samme for hunden din, hvem skal være i sikret kasse for trygg reise.

RELATERTE: Her er de sikreste måtene å transportere hunden din i bilen

En god tommelfingerregel er å stoppe hver to timer for å tillate deg og Beau å strekke bena. Hvis du reiser gjennom natten, og hunden din vanligvis sover gjennom natten, bør du være i orden å stoppe når det passer deg. Hvis hunden din fortsatt er en valp, trenger han et stopp eller to om natten.

Image
Image

Turer rundt byen

Din valp kan være din beste venn, men hvis du kjører ærend på en varm dag, la han hjem. En hund bør aldri stå alene i en bil på en varm dag. På en 85-graders dag kommer bilen til 102 grader i ca 10 minutter, selv med vinduene sprakk. Hunder kan overopphetes raskt, opplever dehydrering, drooling, høy puls og til og med kollaps.

Anbefalt: