Logo no.sciencebiweekly.com

Slik bryr du deg om en Myna Bird

Innholdsfortegnelse:

Slik bryr du deg om en Myna Bird
Slik bryr du deg om en Myna Bird

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik bryr du deg om en Myna Bird

Video: Slik bryr du deg om en Myna Bird
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, April
Anonim

Myna fugler er ikke tradisjonelle kjæledyr, men mynah-entusiaster elsker dem for deres trenbarhet, antics og fantastisk gave til etterligning. Mynas tar godt med fangenskap og, når det passer seg riktig, har vist seg å være gode kjæledyr. Sørg for å skaffe din myna fra en anerkjent oppdretter.

Innfødt til Sørøst-Asia, Mynas gjorde sin vei inn i den amerikanske villmarken ved å rømme inneslutning. kreditt: pigphoto / iStock / Getty Images
Innfødt til Sørøst-Asia, Mynas gjorde sin vei inn i den amerikanske villmarken ved å rømme inneslutning. kreditt: pigphoto / iStock / Getty Images

Kjæledyr egenskaper

Mynas komponerer et slekt med åtte arter som tilhører stjernen familien og passerine rekkefølge av fugler. The mynas oftest holdt som kjæledyr inkluderer den større Indian Hill, den mindre Indian Hill og Java Hill mynas. Alle tre er gode samtaler, med Java Hill høyere og større, på omtrent 12 tommer. Håndhøyte babyer gjør de beste kjæledyrene og har allerede blitt sosialisert. Frakkene på disse fuglene er tonehvit med en iriserende glans. Mynas vinger har et hvitt spektrum; deres nebber og føtter er gule. Mønstrene varierer, men de fleste minner har gule wattles under øynene og i nakkenes nakke.

Hus og hjem

Med skarpe utseende varierer mynas i lengde fra 9 til 12 tommer. Mynas bruker mye tid på bakken - og deres boliger skal imøtekomme dette, med god gulvplass og ulike tiers for hopping. Ideelle myna fuglburer er vanskelige å finne - mange store fuglburer designet for papegøyer er høyere enn de er brede; mynas 'bolig må være minimal på 3 til 4 fot i bredde og minst 3 meter i dybde og høyde. For trening bør perches være rikelig og solid i stedet for bøyelig. Vanlige fugle leker bærer ofte mynas - de foretrekker spedbarn leketøy, som for eksempel pacifiers og teething ringer, og ulike katt leketøy.

Fôring og ernæring

Myna fugl fordøyelseskanaler er korte, noe som betyr at de spiser ofte og leverer hyppige droppings. Mynas er mykgjorte fugler som trenger myk mat. Variasjon er avgjørende for mynas - deres dietter bør inkludere mykpiller mat med 90 ppm jerninnhold eller mindre, sammen med frukt, grønnsaker og kjøttfare. Hudfrukter og grønnsaker, og terninger dem til håndterbare biter. Meaty fare kan inkludere insekter som voksmasker, måltidsmasker, crickets og andre mykgjorte insekter. Mynas er delvis til fiken, druer, squash, spirer, sitrus, epler, bananer, brokkoli, gulrøtter og melon. Aldri mate avokado. Påfyll vann hver dag.

Myna Bird Health

Mynas er rotete; deres bolig trenger rengjøring daglig. De trenger bad som de kan komme seg inn i og sprute rundt i kraftig. Siden mynas er predisponert for leverproblemer, bør de ha regelmessige veterinære kontroller. Halvårlige besøk til veterinæren din kan ta vare på nødvendig grooming og trimning av mynas 'nebber, negler og fjær. For hvile og sove skal de ha en hekkeboks, og buret deres skal være dekket om natten. Mynas tar lur i løpet av dagen og sover gjennom natten. Noen kjæledyrseiere velger å holde et par, som skal være mann og kvinne. Mynas kompis for livet, og et par produserer vanligvis to eller tre koblinger i året. En sunn myna, med riktig omsorg, kan leve 15 til 25 år.

Anbefalt: