Logo no.sciencebiweekly.com

Om Yorkshire Terriers

Om Yorkshire Terriers
Om Yorkshire Terriers

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Om Yorkshire Terriers

Video: Om Yorkshire Terriers
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, April
Anonim

Yorkshire terrier er små pooches hjemmehørende i England og Skottland. På 1800-tallet ble Yorkies ofte vant til å hente rotter i tekstilfabrikker. I dag er disse kompakte og uber-fluffy cuties ekstremt vanlige kjæledyr internasjonalt.

Image
Image

Om Yorkshire Terriers

Disse hundene er noen av de minste rundt, som vanligvis veier hvor som helst mellom 4 og 7 pund. De er vanligvis 8 eller 9 tommer høye. Størrelser er like for begge kjønn. Yorkshire terrier har ekstremt lange og luksuriøse strøk som har skinnende og glatte teksturer. Deres pels er en blanding av beige og dyp grå-blå, med beige på forkant av kroppen og grå-blå over hele bakdelen. Forfedre av rasen inkluderer Waterside terrier og Paisley terrier.

Selvsikker

Yorkshire terrier viser selvsikker adferd, nesten som om de ikke har den tøfteste ideen om hvor mye de egentlig er. De er alltid opptatt av spenning - og ofte for litt god, gammeldags og frekk misbehavior også. Yorkies er nysgjerrige hunder som liker å utforske og undersøke deres områder.

sta

Som terrier gjennom og gjennom har Yorkies noen oppførselsmønstre som er karakteristiske for gruppen. Yorkshire terrier kan være ekstremt hovmodig, og ofte vil de gjøre det de vil, i stedet for å høre på deg. Trening Yorkies kan være grei, men det kan også være tøft når denne typen oppførsel kommer ut.

truculent

Når det gjelder selskap med ukjente dyr, eller spesielt småfigurer, oppfører Yorkshire terrier noen ganger seg troget. Dette er en annen vanlig terrieradferd. På grunn av muligheten for at den lille som viser sin voldsomme side, alltid overvåker henne nøye når hun er rundt medeldyr.

Bark-Glad

Mange Yorkies er ganske bark-glad. Noen av dem begynner å bjeffe når noe nytt kommer inn i deres synsfelt, eller når de hører selv den sublaste støyen. Men med litt trening, kan bjeffer i de små gutta ofte holdes moderat.

Kjærlig oppmerksomhet Yorkshire terrier trives på regelmessig samspill og oppmerksomhet fra folket i deres liv. Isolasjon og Yorkies går ikke sammen. Mange av dem følger sine eiere rundt trofast uansett hvor de går, enten det er i kjelleren eller til stuen. Med sine eiere, Yorkies er ofte kjærlig og øm. Imidlertid kan de være forsiktige og forsiktige med nye personer.

Av Naomi Millburn

Central Florida Yorkshire Terrier Club: Om Yorkies / History of the Yorkie American Kennel Club: Bli kjent med Yorkshire Terrier Yorkie Haven Rescue: Yorkie Breed The Westminster Kennel Club: Yorkshire Terrier Animal Planet: Yorkshire Terrier Guide United Canine Association: Breed Informasjon / Yorkshire Terrier

Anbefalt: