Logo no.sciencebiweekly.com

Sunn hundemerker

Sunn hundemerker
Sunn hundemerker

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Sunn hundemerker

Video: Sunn hundemerker
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Min cockapoo, Angel, har alltid hatt et problem med hundemat. Han har forferdelige allergier og billig, lav kvalitet hundemat definitivt bidratt til hans plager. Vår veterinær fikk oss til å forandre maten til et kvalitetsmerke og hans allergier rydde opp nesten umiddelbart!

Image
Image

spørsmål

Så hvordan kan du forbedre kvaliteten på det du spiser hunden din? Hva skal du se etter i tørr eller våt hundemat? Her er noen anbefalinger for å holde kjæledyret ditt i god helse.

En tommelfingerregel

Som en generell tommelfingerregel, gjør folk som spiser hundene deres en lavere kvalitet, mat på grunn av pris (de har ikke råd til høyere kvalitetsmat), eller de vet bare ikke hva god ernæring er for kjæledyret. Hvordan ville jeg vite hvilken type diett hunden min skulle være på, hadde jeg ikke tatt ham til veterinæren på grunn av matallergi?

Matinnhold

Det første trinnet å vurdere når man velger et merke av hundemat, er hvor mye protein og fuktighet maten inneholder. En katt krever for eksempel en høy fuktighetskost fordi, i motsetning til en hund, vil katten ikke drikke så mye vann og dermed ikke supplere vann som hundene gjør.

Reduser ikke-bidragende ingredienser

Se etter en hundemat som ikke inneholder mye stivelse (også kjent som korn eller karbohydrater.) Soya, hvete, ris og mais finnes også i de fleste kommersielle dyrefôr, men din hund har ikke biologisk behov for dem. Redusere ingredienser som ikke bidrar til næring av hunden din, legges til et balansert kosthold på vitaminer, mineraler og næringsstoffer, er viktig.

Puppy mangler

Hvis du har en valp, er næringsbalansen ekstremt viktig fordi mangler kan utvikles innen seks måneder (en dårlig næret valp kan utvikle organ og skjelettdegenerasjon ganske fort)! En eldre hund kan også utvikle livstruende problemer over en periode på flere år med dårlige spisevaner.

Ekte mat

Beth Taylor og Karen Shaw Becker er "Real Food for Healthy Dogs and Cats: Simple Homemade Food", sier en rå, hjemmelaget diett er den beste maten til hunden eller katten din, da den blir frisk og ernæringsmessig balansert fordi du følger oppskrifter. Rå er unadulterated og fylt med enzymer og næringsstoffer som ikke ødelegges ved behandling og matlaging.

Spør din veterinær

Hvis du ikke er komfortabel med å lage din egen dyrefôr, så er et godt kommersielt merke veien å gå. Jeg har prøvd å mate hunden min hjemmelaget mat for en stund, men hans allergier var for alvorlige til å fortsette. Hvis hunden din har dårlig matallergi, er det best å besøke veterinæren din for å finne ut hva neste skritt er i stedet for å gjette på egen hånd. Vi må vurdere komforten til våre kjæledyr fordi de er avhengige av oss for hjelp. Veterinæren din vil sannsynligvis anbefale merker som Purina veterinære typer mat, Science Diet, Royal Canin eller Waltham (i både tørre og våte varianter.) Vår hund liker Royal Canin Duck and Potato og prisen er verdt det for ikke å se han klønet som han gjorde da han spiste et billigere merkevare med hundemat.

Liste over noen gode merker

En sunn hundemat bør inneholde kjøtt (eller i det minste ekte kjøttmåltid) som sin kilde til protein. Ingen kjemikalier bør brukes ved konservering. Her er en liste som møter disse kriteriene i ingen bestemt rekkefølge:

Innova - Inneholder ingen kjemikalier eller konserveringsmidler, kornfri eller med fullkorn, Innova's tre første ingredienser er kalkun, kylling og kyllingemel. Denne maten er protein pakket i tillegg med egg og ris.

Karma Organic - The Dog Food Project rapporterer denne maten som 95% organisk! Ingredienser inkluderer frittgående kylling (ingen fjærfe biprodukter og protein levert av organisk brun ris. Vitaminer E og C brukes som konserveringsmidler. Og som de sier, "Naturens oppskrift er lett å fordøye!"

Royal Canin - Hver av Royal Canins feline- og hunde dietter er laget av over 50 næringsstoffer i presis balanse for å levere ernæring til katter og hunder av forskjellige størrelser, raser og aldre, samt kjæledyr med spesifikke behov. Noen biprodukter (hjerter og lever) brukes. Kibble er laget for å imøtekomme rasen, for eksempel er Labrador Retrievers kjent for å spise fort uten å tygge. En doughnutformet kibble ble designet for å oppmuntre til å tygge og senke inntakshastigheten. Den persiske katten bruker den nedre siden av tungen for å plukke opp kibble. Kibble ble laget i en mandelform som gjør det lettere for dem å spise.

California Natural - Dette merket av matets Voksne Lamb & Rice-formel har en enkel ingrediensliste og er en god mat for hunder med allergier. Den eneste kjøttkilden er lammemel med protein tilsatt ved å kombinere brun og hvit ris. Dette merket av hundemat inneholder ikke noen kjemiske konserveringsmidler.

Newmans egen organisme - Dette merket, ifølge deres nettsted, er 95% organisk. Påstanden gjør denne maten verdig til vurdering. Det er de to første proteinene som er oppført, er kylling og kyllingemel. Kyllingelever er også på ingredienslisten, sammen med Vitaminer C og E som brukes som konserveringsmidler i stedet for kjemikalier.

Timberwolfs første tre ingredienser oppført som proteinkilder i sin Southwest Chicken & Herbs-formel er kyllingemel, kylling og kalkunmåltid. Denne formelen inneholder også brun ris, hvitfisk og tørket kyllingelever. Konserveringsmidler er laget av blandede tokoferoler, en kilde til vitamin E.

Wellness Lamb Super 5 Mix - Nummer én ingrediens er, ja, lam! Lam er nummer én ingrediens og proteinkilde i denne hundematen. Neste ingrediens i køen er Menhaden fiskemel. Laksemelet veier inn ved nummer ni. Denne formelen inneholder ingen kunstige konserveringsmidler, smaker eller fargestoffer.

Fromm Adult Gold - De fire første ingrediensene i denne formelen er and, kyllingemel, kylling og brun ris, og de tjener som proteinkilde. Også inkludert er hele egg.Blandede tokoferer og sitronsyre brukes til å bevare dette produktet.

Les etikettene

Mange hundemerker merker flom markedet. Akkurat som du sjekker etiketter når du handler for menneskelig mat, må du følge samme fremgangsmåte når du handler for hund eller kjæledyrsmat. Mer kjøtt, mer protein, mindre korn og karbohydrater, og mindre eller ingen biprodukter. Sjekk etikettene!

Mer nyttig informasjon kan bli funnet hos Dog Food Advisor.

Av Tom Matteo

Anbefalt: