Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan å boble en hund i kaldt vær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å boble en hund i kaldt vær
Hvordan å boble en hund i kaldt vær

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan å boble en hund i kaldt vær

Video: Hvordan å boble en hund i kaldt vær
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, April
Anonim

Du trenger ikke å forby vinterbad, men for å holde Fido trygg og komfortabel, bør du holde deg til bad som er innendørs, og sørg for at han er helt tørr og varm før han er tillatt ute igjen.

Holde ham varm

Mens du bruker en slange utendørs, kan det være en fin måte å rydde opp Fido om sommeren. Vinterbadene bør gjøres innendørs, helst i et lite rom som på badet.

Før du begynner den faktiske, sørg for at rommet er varmt. Hvis du har en varmeapparat eller håndkletørker i rommet, slå den på et par minutter før badet. Hvis ikke, vurder å flytte en liten elektrisk varmekilde inn i rommet - men sørg for at du holder den av gulvet og bort fra vann.

Andre ting du kan gjøre for å holde hunden varm:

  • Lukk alle vinduer og døren for å hindre luftutkast.
  • Legg håndklær på gulvet for å absorbere vann, så Fido trenger ikke å stå på det kalde gulvet etter badet.
  • I stedet for å bruke bare dusjen, fyll badekaret med noen få tommers varmt vann, slik at doggy står i noe varmt hele tiden.

Når du vasker doggy under kalde vinterdager, husk å:

  • Påfør sjampo og skum så raskt som mulig for å unngå å bli utsatt for kald luft så lite som mulig.
  • Du kan bruke badevannet til å vaske, så slå på dusjen hvis du har et avtakbart dusjhode, slik at du kan bringe slangen ned til hundens nivå for en varm skylling.
  • Pass på at du skyller godt, så det er ingen sjampo eller såpe rester på håret.

Tørker ham av

Så snart du er ferdig med å bade hunden din, ta ham ut av badekaret og bruk et stort, mykt håndkle for å tørke ham av. Hvis du har en langhåret hund, bytt til et andre håndkle når den første er gjennomvåt. Gni eller bløt tørk - for å unngå å tøffe håret - til hunden din er så tørr som mulig.

Hvis han fortsatt er veldig våt, bruk en tørketrommel - med den laveste varme innstillingen tilgjengelig - for å fullføre jobben.

Anbefalt: