Logo no.sciencebiweekly.com

Engelsk Bulldog Puppy Teething Informasjon

Innholdsfortegnelse:

Engelsk Bulldog Puppy Teething Informasjon
Engelsk Bulldog Puppy Teething Informasjon

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Engelsk Bulldog Puppy Teething Informasjon

Video: Engelsk Bulldog Puppy Teething Informasjon
Video: 90 Day Survival Challenge - Bushcraft Skills: Survival Alone In The Rainforest 2024, April
Anonim

Engelsk bulldoger, som andre hvalper, opplever tannkjøtt når de vokser, og voksne tenner begynner å komme inn. Tygge og gnageoppførsel knyttet til tannkjøtt blir ofte vanskelig for eiere. Ingen ønsker å se deres kjære kjæledyr i smerte, heller ikke de vil at kjæledyret skal tygge på alt i sikte. Det er flere triks som vil hjelpe eierne til å behandle sin engelsk bulldogs tenåringsadferd.

Image
Image

Alder

Engelsk bulldog valper begynner å tenne ved 4 til 5 måneders alder. Teething adferd varer til voksen tenner vokser fullt, som vanligvis er omtrent 1 år gammel.

Oppførsel

Under teething, vil disse valpene trolig gnave og tygge på noe. Dette kan være farlig, hvis de finner giftige ting, eller skadelige, hvis de tygger på møbler, med mindre eierne gir sine valper alternativer. De kan også prøve å nappe på hender og føtter.

Smerte

Engelsk bulldoger opplever smerte, spesielt i tannkjøttet, mens de er tannleger. Noen ganger kan blødning forekomme rundt tannkjøttet, men det er ikke et problem med mindre blødningen ikke stopper eller virker overdreven. Når det er tvil, kontakt en veterinær.

Isbiter

Å gi valper frosset behandler bidrar til å tygge atferd til noe produktivt og isen bidrar til å berolige tannkjøttsmerter. Hjemmelaget frossen godbiter kan omfatte å lage kyllingsuppe og fryser den i isbiter, sopp gulrøtter i vann og fryser dem og slikker en ren fille og fryser den.

crating

For å holde valper fra å ødelegge ting mens du ikke er hjemme, krat hunden. Gi din engelske bulldog en Kong leketøy fylt med peanøttsmør eller ost for å la ham gnave trygt i kassen.

Nipping Treatment

For valper som nipper på hender og føtter, er det viktig å bekjempe denne oppførelsen i en tidlig alder. Lær hvalpe for å gjenkjenne kommandoen "leketøy" ved å si leketøy hver gang du presenterer valpen med et tyggetøy. Når nippe begynner, hold deg unna og si, "Toy", som lærer valper å gå til lekene sine for å tygge, nippe og leke.

Anbefalt: