Logo no.sciencebiweekly.com

Tap av appetitt og diaré hos hunder

Innholdsfortegnelse:

Tap av appetitt og diaré hos hunder
Tap av appetitt og diaré hos hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tap av appetitt og diaré hos hunder

Video: Tap av appetitt og diaré hos hunder
Video: 10 farlige hunderaser 2024, April
Anonim

Når en hund nekter mat og har diaré, kan det føre til alarm. Hunder elsker å spise, og når de nekter sitt normale måltid og har diaré, er det sjanse for at det skjer noe med tarmene sine.

Image
Image

Egenskaper

Vanlige grunner veterinærer ser valper og hunder skyldes tap av appetitt og diaré. Valper i særdeleshet har en tendens til å spise ting de ikke bør, noe som igjen kan føre til en opprørt mage og føre til diaré.

Fører til

Hovedårsaken til tap av appetitt og diaré er en plutselig forandring i hundens mat; bytte mat bør gjøres gradvis over en syv-dagers spenning. Andre årsaker inkluderer kolitt, eller betennelse i tykktarmen.

Betydning

Mangel på appetitt sammen med diaré er normalt i en dag; hunder, akkurat som mennesker, kan føle seg litt under været. Lengre perioder er når det blir en bekymring og garanterer en tur til veterinæren for å finne årsaken.

betraktninger

Når du skifter mat, prøv å legge til 1 ss. av vanlig hermetisert gresskar siden dette bidrar til både diaré og forstoppelse hos hunder.

Advarsel

Når en hund har diaré i 24 timer eller mer, må han sees av en veterinær siden han sannsynligvis blir dehydrert. Hvis årsaken er kolitt, vil hunden trenge et antibiotika for å overvinne tilstanden.

Anbefalt: