Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme
Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme

Video: Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

Chinchillas er små gnagere kjent for deres myke, silkeaktig pels og konstant tyggegang. De kan holdes som kjæledyr og oppdrettet, men de har ikke alltid en vennlig oppførsel. Når de stoler på deg, vil de tillate deg å kjæledyr dem, men ellers kan de være engstelige. Forstå dine chinchillaer er viktig, spesielt hvis du er interessert i å avle dem. En del av dette lærer når kvinnelige chinchillaer er i varme. Da hunnene ikke virker særlig forskjellige mens de er i varme, bortsett fra å være mer åpne for seksuell aktivitet med menn, er det nyttig å observere både menn og kvinner for å bestemme dette.

Image
Image

Trinn 1

Følg chinchillas oppførsel. Mannlige og kvinnelige chinchillaer deltar i en jage når kvinnen er i varme, så hvis de jager hverandre, er dette et mulig tegn på at kvinnen din er i varme.

Steg 2

Se etter en voksaktig plugg i buret der menn og kvinnelige chinchillaer lever. Mannlige chinchillaer avler kun med kvinner når de er i varme, og ejakulerer et voksaktig stoff som bidrar til å holde sæden inne i hunnene. Hvis du ser dette voksagtige stoffet, er dine chinchillaer avl og kvinnen din er sannsynlig i varme.

Trinn 3

Se på de mannlige chinchillaene for å se om de opptrer annerledes rundt kvinnene. Mennene vil begynne å vente sine historier oftere enn vanlig, handle aggressivt og lage små hånende lyder. Vanligvis vil en mann binde seg til en bestemt kvinne, og de vil mate når hun er i varme.

Trinn 4

Vær oppmerksom på om din mannlige og kvinnelige chinchillaer er engasjert i samleie. Hvis dette skjer, er din kvinnelige chinchilla i varme.

Anbefalt: