Logo no.sciencebiweekly.com

Legene sier at husdyrmisbruk burde øke røde flagg om hjemlig vold

Innholdsfortegnelse:

Legene sier at husdyrmisbruk burde øke røde flagg om hjemlig vold
Legene sier at husdyrmisbruk burde øke røde flagg om hjemlig vold

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Legene sier at husdyrmisbruk burde øke røde flagg om hjemlig vold

Video: Legene sier at husdyrmisbruk burde øke røde flagg om hjemlig vold
Video: Lipoma in Dogs: Fine Needle Aspiration by a Veterinarian 2024, April
Anonim

Bilder av: Doggone Safe

AAP og AVMA oppfordrer medlemmene til å se etter indikatorer på barn og / eller husholdningsbruk ved å se på og undersøke skader som er gjort for familiedyr.

Denne uka advarte barnevakten Dr. Tara L. Harris om at rapporter om kjæledyrsmishandling skulle gi anledning til bekymring om muligheten for fysisk og / eller følelsesmessig helse og velferd for barn i kjæledyrets hjem. Hun oppfordret medlemmer av American Academy of Pediatrics (AAP) til å bli med medlemmer av American Veterinary Medical Association (AVMA) for å se etter tegn på misbruk.

Dr. Harris sa at hvis barnelærer blir fortalt om kjæledyrmisbruk eller trusselen om kjæledyrsmishandling i et familiehus, kan det ikke umiddelbart være et tegn på potensiell skade for barn eller andre familiemedlemmer i hjemmet. Likevel må det være, hun oppfordrer, ettersom flere undersøkelser viser at det ofte er farer for barn eller andre familiemedlemmer i boliger hvor kjæledyr er misbrukt eller at det foreligger trussel om misbruk.

Relatert: Beskyttelse Hunder tilbyr en ny type støtte til internmishandlere

Hvilken effekt kjæledyr misbruk i et hjem har på et barn er ikke konkret. Barneleger og veterinærer advarer om husdyrmisbruk av kjæledyr med hensyn til skade som kan komme til barn, selv om de ikke er rettet mot dem, bare fordi de vil gripe inn for å beskytte sine kjæledyr og bli skadet i prosessen. Også, selv om misbruket ikke er rettet mot barnet, men kjæledyret, er det følelsesmessige traumer og arr som etterlater på barn betydelig, men til hvilket nivå forblir det ukjent. Noen eksperter har rapportert at barn som opplever dyremishandling i hjemmet deres, kan være mer enn åtte ganger så sannsynlig å begå voldshandlinger i hjemmet når de er voksne, noe som virkelig er foruroligende på mange fronter.

Mest skremmende er imidlertid bekymringen for at de som vil misbruke kjæledyr, også kan være fornærmende mot sine egne barn eller partnere. Harris citerer en som har urealistiske forventninger til potty-trening en valp som et eksempel. Hvis man skulle misbruke en valp for å urinere på gulvet når man trener, er det ikke et urimelig sprang at de også kan ha samme vrede og reaksjon når et menneske barn har pottyulykker eller noe annet utviklingsmessig hensiktsmessig med barnet sitt. Bekymringer om forekomster av rystet babysyndrom eller misbruk av småbarn for «småbarns adferd» bør heves når en lege lærer om familiens kjæledyrmisbruk.

Relatert: Frivillige i hjemmet kan finne shelter med trygt sted for kjæledyr

Dette er grunnen til at lover over hele landet blir introdusert som ville mandat kryssrapportering av barn og dyr misbruk. Rhode Island lovgiver Patricia Morgan sier at selv om det ikke er noen ufeilbarlig prediktor for barn eller husholdningsbruk, er det sikkert sterk sammenheng mellom dyremiljø og vold mot mennesker, og det alene er nok til å undersøke når misbruksproblemer oppstår. Ifølge Morgan, der det er røyk, er det typisk brann, og rapportering av misbruk av et kjæledyr kan ende opp med å forhindre misbruk av et barn. Lovgivningen Morgan og andre over hele landet arbeider mot, vil kreve et kryssrapporteringssystem der menneskelige samfunn, barnevernorganisasjoner og rettshåndhevelse kan dele informasjon om misbruk.

American Veterinary Medical Association rapporterer at flere stater allerede krever kryssrapportering, selv om statene varierer i det som teller som "dyrmisbruk." Noen stater har lite eller ingen lover som regulerer dyremishandling, og derfor er det ikke noe mandat til å rapportere. Både AAP og AVMA mener at i et minimum, og ser dypere inn i familiesituasjoner der kjente dyremishandlinger eller trussel oppstår, kan det skape en livreddende forskjell i livet til et barn. De oppfordrer medlemmene til å rapportere mistenkelig oppførsel, uavhengig av om det er lov i staten.

Anbefalt: