Logo no.sciencebiweekly.com

Donasjon fra eiendomsmegler forbinder 1000 kjæledyr med sine Furever Homes

Innholdsfortegnelse:

Donasjon fra eiendomsmegler forbinder 1000 kjæledyr med sine Furever Homes
Donasjon fra eiendomsmegler forbinder 1000 kjæledyr med sine Furever Homes

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Donasjon fra eiendomsmegler forbinder 1000 kjæledyr med sine Furever Homes

Video: Donasjon fra eiendomsmegler forbinder 1000 kjæledyr med sine Furever Homes
Video: Every Dog Owner NEEDS One Of These Dog Toys! 2024, April
Anonim

En Sacramento, California Realtor (og dyreliv!) Frivillig i november for å betale adoptjonsavgiftene for ethvert kjæledyr som ble vedtatt fra Front Street Animal Shelter. Nå har over 1.000 ly husdyr funnet nye hjem, og det er fortsatt noen flere dager å dra nytte av sin generøsitet!

I november gjorde Kim Pacini-Hauch en generøs frivillig donasjon til Front Street Animal Shelter i et forsøk på å bringe katter og hunder ut av lyet og inn i evig hjem. Hun ringte forfremmelsen "Home for the Pawlidays", og siden 18. november har Pacini-Hauch betalt adoptjonskostnadene for over 1000 hunder og katter!

Fordi kampanjen har vært så vellykket, har Front Street Animal Shelter vært i stand til å adoptere hunder og katter fra andre områder, fordi etterspørselen om å adoptere har vokst med Pacini-Hauchs kampanje, og lyet vil ha alle som ønsker å få det perfekte kjæledyret hjem for å kunne gjøre det!

Relatert: Real-Life Shelter Vis rom Hjelp Hunder blir vedtatt

Pacini-Hauch er en velkjent dyreliv, og da adopsjonskostnader varierer fra $ 65- $ 100, når kampanjen er over i morgen, vil hun ha donert nær $85,000 til lyet! I kampanjen, gjorde Pacini-Hauch en tv-annonse med Mindy, en chihuahua-blanding som har hudproblemer og en dobbelt brokk. Mindy var bare så elskelig, Pacini-Hauch kunne ikke bære å dele med henne, og adopterte henne selv!

Selv om noen har hevet bekymringer som fraviker adopsjonsavgifter, kan det oppmuntre adoptere som er uforberedte og ta spontane beslutninger om å vedta eller enda flere angrep mot hunden og krigere. Hytta har opprettholdt at de er forpliktet til å håndheve sin strenge screeningprosess for alle som potensielt vedtar.

Image
Image

Relatert: Adopter en hund, få fantastisk AirBnB (nesten) gratis!

For hennes del, håper Pacini-Hauch bare at hennes gode gjerning vil inspirere andre til å gjøre lignende ting uansett hvor de er med noe husly over hele landet. Hun har allerede startet denne trenden som Elizabeth Laverty og Kevin Williamson, et pensjonert par fra Roseville, CA sponser et lignende program på Placer SPCA, hvor de begge er frivillige. De har blitt enige om å dekke alle adoptjonsavgifter for hunder, katter og eksotiske kjæledyr gjennom slutten av desember også.

Det er fortsatt tid for de som er i området, for å dra nytte av de frafaldne avgiftene, og det er alltid en lysthund som passer perfekt for familien din, og bare venter, slik at du fortsatt kan være med på å gjøre noen søte kjæledyrs drømmer til virkelighetPawliday Årstid!

Anbefalt: