Logo no.sciencebiweekly.com

Fort McMurray Pet Eiere Trenger Hjelp Etter Wildfires Rage Through City

Innholdsfortegnelse:

Fort McMurray Pet Eiere Trenger Hjelp Etter Wildfires Rage Through City
Fort McMurray Pet Eiere Trenger Hjelp Etter Wildfires Rage Through City

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fort McMurray Pet Eiere Trenger Hjelp Etter Wildfires Rage Through City

Video: Fort McMurray Pet Eiere Trenger Hjelp Etter Wildfires Rage Through City
Video: Mother Sets Up Hidden Camera, Catches Her Husband In An Act That’s Swept The Whole World 2024, April
Anonim

Bilder av: Topher Seguin / Reuters

Tvunget til å forlate sine kjæledyr bak på grunn av raseri brann, kjæledyrsforeldrene til Fort McMurray er hektiske med bekymring for sine furrige kjære.

Du har kanskje ikke hørt om et sted som heter Fort McMurray, det er en by i Alberta, Canada, det gjør nyheten på grunn av spredningen av brann i halsen av skogen. Over 80.000 innbyggere har blitt tvunget til å forlate sine hjem, og for de som måtte forlate kjæledyrene sine, er de fryktelige for informasjon om hvordan og hvor de er.

Før du spør hvordan noen kan forlate sitt kjæledyr, må du huske på at evakueringen var plutselig. Mange kunne bare klare det med klærne på ryggen. Selv om husly og busser tillater kjæledyr, var evakueringen så rask, det var bare ingen gang. Det var ikke noe valg å holde seg bak, da Mounties bestilte folk til å forlate hjemmet for egen sikkerhet.

Hester ble slått løs. Husdyr ble igjen med noen dager med mat og vann. Dyreforeldre er ved siden av seg selv med bekymring, og prøver å hente informasjon om kjæledyrene de har etterlatt seg. De er tatt til sosiale medier og ber om hjelp. Og dyrevernbyråer finner det vanskelig å hjelpe dem på grunn av evakueringsordren.

Fra denne historiens publikasjon ser de lokale myndighetene ikke ut til å ha en plan for å hjelpe de strandede dyrene. Men frivillige fra hele provinsen tilbyr sine hjem for å ta med dyr, og tilbyr et trygt fristed med mat, vann og ly for dyr.

Hvis du kan hjelpe med en donasjon (kenneler, mat, forsyninger, penger, et sted å bo), eller du leter etter hjelp til et kjæledyr du har etterlatt, kan du besøke Alberts Animal Rescue Crew Society Facebook-side eller deres hjemmeside til fyll ut et dyrehjelpsskjema. Fort McMurray kjæledyrseiere kan også ringe til SPCA på 780-743-8997.

[Kilde: The Star]

OPPDATERING 05/06: Arbeid med første respondenter, brannmenn er aktivt å gjenopprette kjæledyr fra Fort McMurray og transportere dem sør til midlertidige lyskilder.

Anbefalt: