Logo no.sciencebiweekly.com

Legal Limbo of Emotional Support Dyr truet av svindel

Innholdsfortegnelse:

Legal Limbo of Emotional Support Dyr truet av svindel
Legal Limbo of Emotional Support Dyr truet av svindel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Legal Limbo of Emotional Support Dyr truet av svindel

Video: Legal Limbo of Emotional Support Dyr truet av svindel
Video: Vanlife med 6 hunde - Nadine har boet i et mobilhome i 3 år 2024, April
Anonim

Bilder av: Willee Cole / Bigstock

Et følelsesmessig støttedyr kan sertifiseres nesten umiddelbart online, men hva betyr det for publikum? Her er det enklere å gjøre vondt til de som trenger denne tjenesten i det lange løp.

Tjenestedyr er en uvurderlig ressurs for de som trenger spesialisert hjelp i livet, slik at de ser øyehunder og hunder opplært for å hjelpe dem med PTSD-angrep. Det har imidlertid vært en økning i sertifiseringen av såkalte Emotional Support Animals (ESA). Emosjonell støtte Dyr kan også være ekstremt nyttig for de som trenger, men lax-sertifiseringsprosesser for betegnelsen har vannet ned det som trengs for å bli et ESA. Resultatet er at dyr med potensielt svært lite trening blir gitt tilsvarende juridisk behandling som de som har gjennomgått streng sertifisering regulert av amerikanerne med funksjonshemmingsloven.

De som ikke kan oppleve en følelsesmessig eller fysisk funksjonshemning, er i stand til å be om at deres kjæledyr blir utpekt som et følelsesmessig støttedyr av en psykisk helsepersonell. Det er ekstreme etiske og juridiske problemer med denne prosessen, spesielt for psykologer som utdeler ESA-sertifiseringer. Hvis et dyr misbehaves og forårsaker skade, kan psykologen som ansett dem et støttedyr, komme under tvil om deres beslutning. Siden det er veldig laxbestemmelser om støttedyr, kan psykologen holdes lovlig ansvarlig for hundens handlinger. Dette kan raskt bli en svært risikabel situasjon for helsepersonell som ikke lett kan nekte å sertifisere en hund hvis det ikke er noen retningslinjer for å holde den til.

Relatert: New Tech Vest gir Service Dogs a Voice

Også under loven anses en følelsesmessig støttedyr ikke som et kjæledyr, og kan derfor bli tillatt i kjæledyrfri leiligheter og andre kjæledyrfrie områder. Det er en implikasjon at noen kan utnytte betegnelsen for å bringe sine kjæledyr der de ikke burde være, eller å omgå kjæledyrsleieavgifter. Cassie Boness, en klinisk psykologi kandidatstudent som studerte effekten av følelsesmessige støttedyr, uttalte at Euhousing som forbyr kjæledyr, må tillate ESA og utleiere må frafalle gebyrer eller kjæledyrinnskudd. Flyselskaper er pålagt å tillate følelsesmessige støtte dyr å følge sine håndtere i hovedkabinen til et fly. Som et resultat kan det hende at noen pasienter som hevder at de trenger ESA, gjør det for å unngå høyere leie og avgifter.

Relatert: Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

Dessverre kan støttedyr ikke ha fått den nødvendige opplæringen for å være trygt i disse offentlige områdene, noe som gir en stor mengde problemer for de som ikke er komfortable rundt hundene, og det kan gi servicehunder et uheldig rykte. En hund som er opplært for ikke å være redd for høye lyder, kan forbli rolig og ubehagelig i en sosial situasjon, som i en restaurant, men et uutdannet dyr kan bli fryktelig og aggressiv. Det er potensial for at traumer oppstår for både hunden og de som er rundt den.

Når noen går så langt som å falle deres hunds kvalifikasjoner, inkludert kjøp av knock off service dyr vester for å ta sine kjæledyr med dem, strengere regulering er en nødvendighet for å beskytte offentligheten og sørge for at støtte og service dyr av alle slag er riktig trent og i stand til å hjelpe sine eiere på en trygg og effektiv måte.

Med voksende forskning som bekrefter den positive effekten som støtter dyr har på livene til de som trenger dem, trenger vi regler snarere snarere enn senere som knekker ned på de som misbruker disse forskriftene. Ved å gjøre ingenting, er disse svindelene i fare for systemet for folk med ekte medisinske problemer som stole på disse støttedyrene for å leve sitt daglige liv.

[Kilde: Science Daily]

Anbefalt: