Logo no.sciencebiweekly.com

Ohio City Council Revising Dog Ordinance å inkludere Breed-Neutral Wording

Innholdsfortegnelse:

Ohio City Council Revising Dog Ordinance å inkludere Breed-Neutral Wording
Ohio City Council Revising Dog Ordinance å inkludere Breed-Neutral Wording

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ohio City Council Revising Dog Ordinance å inkludere Breed-Neutral Wording

Video: Ohio City Council Revising Dog Ordinance å inkludere Breed-Neutral Wording
Video: Excited K9 Officer Sworn In to Duty #Shorts 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Natthapot Chantaraviboon / Shutterstock

En by i Ohio har foreslått endringer som fjerner rasebegrensende ordlyd for samfunnet, og sier at de reagerer på borgere som føler at rase nøytral lovgivning er rettferdig mot byens kjæledyr.

I Mansfield, Ohio, sa byrådsmannen på Stort Don Bryant at rådet svarer på folks stemme, da han foreslo endringer i Mansfields hundordinasjon som forbyder raser de anser, ellers. Regningen forbyr American Pit Bull Terriers, American Staffordshire Terriers, Staffordshire Terriers eller en blandet rasehund som har noen av de raser som en del av sminke.

Relatert: Delaware Lovgivning beskytter nå hunder mot rasdiskriminering

Bryant sier at hoveddelen av byen ønsker rase-nøytral lovgivning, og ikke vil at de rase skal spesifiseres som ondskapsfull i blanket. Som sådan er underdelen som definerte groper eller pit-tyngder som ondskapsfull, blitt fjernet fra lovgivningen.

Law Director John Spon mener ikke at dette nødvendigvis er det beste skrittet for byen, og mener at det ikke er flertallet av innbyggerne, men flertallet av rådsmedlemmer som vil ha forandringen, men respekterer den demokratiske prosessen, fjernet han ordlyden fra eksisterende lovgivning.

Enkelte innbyggere føler at omformuleringen av regningen ikke gikk hånd i hånd med stive straff for personer som ikke er ansvarlige med sine kjæledyr, og muligens tillate at kjæledyrene angriper andre mennesker eller deres kjæledyr. Noen føler imidlertid at lovgivningen er mer i tråd med et omfattende konsept, da mange andre distrikt i staten ser mer ut til å myke harde restriksjoner på raser, samtidig som lovgivningen gir sterkere beskyttelse for dyr.

Noen rådsmedlemmer mener at stivere straffer skal pålegges eiere av hunder som angriper, kvitterer og / eller dreper andre, og foreslår bøter på $ 300- $ 500. Mike Hill mener bøter bør være slik at de ville avskrekke kjæledyrseiere fra å ikke være ansvarlig, uavhengig av hvilken rase hunden deres er. Councilwoman Garnetta Pender mener også at hundeiere bør holdes strengt ansvarlige.

Relatert: Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]

For tiden, ifølge Spon, er straffen for noe som døden til en annen på grunn av en hund bare en fjerde grad misdemeanor, og det er ikke engang en dommer kan bestille restitusjon eller fengselstid. Flytte brudd på første grad misdemeanors vil gjøre en forskjell, mener han.

Rådet vil sette den reviderte lovgivningen og straffrevisjonene om å stemme 21. november.

Anbefalt: