Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er fordelene med kelp for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fordelene med kelp for hunder?
Hva er fordelene med kelp for hunder?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er fordelene med kelp for hunder?

Video: Hva er fordelene med kelp for hunder?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, April
Anonim

Betraktes som et "superfood", er kelp fullpakket med vitaminer, mineraler og aminosyrer. Og det er ikke bare for mennesker - her er fordelene med kelp for hunder.

Hvis du leser ingredienslisten for hundens mat, kan du komme over noen merkelige ingredienser som ikke er enkle å identifisere. Du kan også finne ingredienser som du er kjent med, men visste ikke at det kunne brukes i hundemat - kelp er en av disse tingene. La oss gå over de potensielle fordelene med kelp for hunder og rollen det spiller i hundens diett.

Beslektet: 7 måter å forbedre din hundens kibble

Fordeler med havgrønnsaker for hunder

Når det gjelder sunne ingredienser i hundemat, er du sannsynligvis kjent med de ernæringsmessige fordelene med fersk frukt og grønnsaker. Men visste du at sjøgrønnsaker også er næringsrike?

Det er riktig - den slimete tanget du ser flytende i havet er faktisk lastet med sunne næringsstoffer som kan være bra for hunden din. I gjennomsnitt inneholder sjøgrønnsaker ca 25% protein og bare 2% fett. De er en av de rikeste naturlige kildene til aminosyrer, pluss de er fulle av vitaminer og mineraler som kan gi noen fantastiske fordeler. For eksempel er sjøgrønnsaker rik på jod, et mineral som er avgjørende for en sunn skjoldbruskfunksjon - de inneholder også jern som forsterker hundens blod og støtter sunn sirkulasjon.

Relatert: Topp 10 Overraskende Superfoods for Super Pets

Hva er så flott om kelp for hunder?

Ut av alle sjøgrønnsaker der ute, er kelp det mest næringsrike for hunder. Denne sjøgrønnsaken inneholder mer enn 60 forskjellige vitaminer, mineraler og sporstoffer samt 21 aminosyrer. Kelp er også et komplekst karbohydrat og en naturlig kilde for mange veksthormoner. Hva kelp er mest kjent for, er dets jodinnhold som bidrar til å støtte hundens glandulære system så vel som hans metabolisme. Noen av de andre fordelene som er knyttet til kelp, inkluderer følgende:

  • Hjelper med regelmessig kjertelaktivitet i binyrene, hypofysen og skjoldbruskkjertelen.
  • Kan redusere kløe og betennelse fra hudallergi, forbedre hud og kapptilstand.
  • Inneholder svært biotilgjengelig protein og aminosyrer som bidrar til raskere reparasjon av vev.
  • Jodinnhold kan stimulere skjoldbruskkjertelen til å øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe vekttapet.
  • Forbedret kjertelaktivitet og sunn metabolisme fører til bedre generell helse.
  • Høyt fiberinnhold kan gi antiinflammatoriske, anti-tumor og anti-reumatiske fordeler.

Kelp er en svært næringsrik sjøgrønnsak som kan gi mange fordeler for hunden din. Mens du kanskje ikke ønsker å ta en tur til stranden for å høste fersk kelp til hunden din, kan du se etter en hundemat og godbiter som inneholder kelp eller se på et kosttilskudd som kommer i pulverform. Hvis du har bekymringer, snakk med veterinæren om de potensielle fordelene med kelp for hunden din og for forslag om hvor du skal få det.

Som en del av et sunt kosthold kan kelp hjelpe hunden til å oppnå balansert ernæring og bedre helbred og velvære. Det er imidlertid alltid viktig å velge et produkt som er av høy kvalitet - ikke bare velg en hundemat fordi den inneholder kelp, med mindre det er et næringsrikt produkt generelt.

Anbefalt: