Logo no.sciencebiweekly.com

Adoptable Dog Of The Week - Spankee

Adoptable Dog Of The Week - Spankee
Adoptable Dog Of The Week - Spankee

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adoptable Dog Of The Week - Spankee

Video: Adoptable Dog Of The Week - Spankee
Video: Adoptable Pet of the Week - Horton and Sam 2024, April
Anonim

Møt Spankee, vår Adopterable Dog of the Week. Spankee er en voksen engelsk pointer og dalmatisk blanding fra Newcastle, Oklahoma. Han er allerede nøttet, housetrained, oppdatert med skudd, bra med barn, bra med hunder og bra med katter.

Spankee's (Laser) historie:

Dette er Spankee! Jeg er kjærlig kalt "Laser", som i laserpekeren siden jeg er pekeren og en dalmatiker! Kan noen si fuglen gal?!? Det er jeg, så jeg blir fortalt!

Jeg er ung og kan løpe og spille hele kvelden, og jeg har til og med en lekstid på middag også når vi kommer til å spise! Men bortsett fra det er jeg helt alene i en kennel, og jeg har min egen seng

De andre hundene ser ikke ut til å holde tritt med meg på lektider som jeg alltid ser og snuser for noe overalt … som fugler! Jeg elsker oppmerksomhet skjønt og vri så mye at du ikke kan se halen min! Jeg er en glad gutt!

Innbygget med en hundedør og bra med barn (de betaler mer oppmerksomhet mot meg!) Og dumme katter,, det synes ikke å være mye galt med meg annet enn jeg er en BIRD HUND i en dalmatisk kennel!

Ser du etter en fuglhund? EGENTLIG? EGENTLIG!? Å min, jeg er så spent, halen min er i ferd med å vente av!

Kom og se meg! Jeg er en fuglhund! Jeg er! Jeg er en fuglhund! Jeg er akkurat det du leter etter! Jeg lover! Jeg vil vente her og fortsett å se nedover gaten for at du skal komme! JEG ER SÅ SPENT! SKYNDE DEG! Før halen min slår av!

For å lære mer om Spankee, vennligst besøk Adoptapet.com.

Anbefalt: