Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: Førstidsforeldre Jitters Om Fur Og Human Babies

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: Førstidsforeldre Jitters Om Fur Og Human Babies
Spør The Hairy Dogfathers: Førstidsforeldre Jitters Om Fur Og Human Babies

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Førstidsforeldre Jitters Om Fur Og Human Babies

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Førstidsforeldre Jitters Om Fur Og Human Babies
Video: Грязная шутка - Волосатая губка моей мамы между ног | Шутки Каждый день 2024, April
Anonim

Bilder av: Kannaa / Bigstock.com

Et forventet parets første menneskelige baby er på vei … men vil de to adopterte furbabiene behandle sin nye bror eller søster som familie? Her er hva de Hårete Dogfathers har å si.

Kjære Hårete Dogfathers,

Min mann og jeg forventer vår første baby, og med forfallsdato kommer nærmere og nærmere er vi i ferdig forberedelsesmodus. Vi er også stolte eiere av to redde vinhunder, som er en viktig del av vårt husholdning. Begge hundene er generelt vennlige (med mennesker og med andre hunder), selv om de fortsatt er hunder på slutten av dagen.

En av hundene har en ganske sterk byttedyr, og har heller ikke hatt noen eksponering for nyfødte, selv om de har samhandlet med niesen min og nevø (fra 2 år). Det eneste problemet vi noensinne har sett med er at de er spennende og aner ikke hvilken størrelse de er og dermed ofte banker barn over hvis de løses. (Niesen min og nevø har egne hunder og er godt trent i hvordan man kan samhandle med hunder).

Så spørsmålet mitt er: hvordan kan vi sørge for at hjemmet baby er en positiv opplevelse på vårt husstand, og hva kan vi gjøre for å hjelpe hundene til å tilpasse seg sitt nye menneske?

Takk!

Nye (menneskelige) foreldre

Relatert: Slik presenterer du hunden din til en ny baby

André sier:

Gratulerer! Du må være begeistret for at ditt lille bunke med glede skal bli født. Jeg er så glad for å høre at du er proaktiv om å introdusere dette tillegget til familien din. En praktisk ting du kan gjøre for å hjelpe hundene til å tilpasse seg, er å få dem vant til sitt nye miljø før babyen kommer hjem. Tenk på alle de tingene som vil forandre seg i husstanden din, for eksempel en barnehage og babyporte - og forberede dem på forhånd. Ved å få alle babyens ting opp, hjelper du hunden din til å bli vant til de nye duftene og endringer i miljøet. Tenk også på hvordan du vil at de skal oppføre seg når den nye babyen rundt og trener, kan du til og med spørre din niese og nevø for å hjelpe!

Relatert: Daddy's Puppy Problem

Kevin sier:

Dette er gode nyheter! Nå er den første tingen å slappe av. Det er flott at hundene dine har vært rundt barn før, og du har en ide om hvordan de vil reagere. Hunder er innstilt på våre følelser og endringer i deres omgivelser, så sjansene er at hundene dine har en ganske god ide om at endringer kommer.

Nå er det best å gjøre litt prep arbeid før babyen kommer. Gjør babyens rom utenfor grensen til hundene og få dem til å være i kenneler nå. Det blir tider du trenger hundene til å være rolige og rolige, og en kennel kan være en sunnhetssparer i disse tider! Du må også mestre på turene dine, fordi når bleieposen og barnevognen kommer sammen, må du ha hundene dine som går og oppfører seg ved siden av deg. Dine hender vil være fulle!

Til slutt, sjekk ut noen hundeklasser i ditt område, så mange tilbyr klasser for nye og forventer foreldre som spesialiserer seg på å forberede hundene.

Send oss et bilde når ditt nye tillegg kommer! Det er ingenting kortere enn babyer og hunder!

Anbefalt: