Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: I Need Of Donation Rescue!

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: I Need Of Donation Rescue!
Spør The Hairy Dogfathers: I Need Of Donation Rescue!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: I Need Of Donation Rescue!

Video: Spør The Hairy Dogfathers: I Need Of Donation Rescue!
Video: Автомобильный КЕМПИНГ под ДОЖДЕМ с ОГРОМНОЙ ПАЛАТКОЙ и ГРУЗОВИКОМ 2024, April
Anonim

Bilder av: Lilun / Bigstock

Etter å ha stått opp av en redning, vet ikke et par rosende kjæledyr foreldre hva de skal gjøre med sine kjære hunders eiendeler. The Hairy Dogfathers er på din side med noen nyttige tips.

Vårt avlidne Lundi har forlatt oss med mange gode minner. Han var en vakker Schnauzer, og ga oss mye lykke. Vi er ikke på et punkt der vi skal få en annen hund. Men i løpet av sin levetid har Lundi sikkert samlet mange eiendeler! Det er hans senger, hans boller og alle hans leker! Han var en ren og mild liten mann, og hans eiendeler er i god stand.

Vi kontaktet en lokal redning, vi sendte dem bilder og fortalte dem om hvordan Lundi hadde elsket disse lekene. Kvinnen som svarte oss fortalte oss at de ville være glade for å ta med varene. Vi arrangerte en tid for henting. Men dessverre kom ingen. Så vi kontaktet redningen igjen, og planlagt en annen pick-up. Ingen kom den tiden heller.

Vil de ikke ha Lundis leker og senger fordi han døde? Har vi på en eller annen måte fornærmet dem ved å tilby dem brukte varer?

Hva ville du gjøre hvis du var i vår situasjon?

Takk skal du ha,

Lundis foreldre

Relatert: Drooling å gå til hundeparken

André sier:

Jeg er så lei meg for å høre om Lundi. Du er sjenerøs til å hedre hans minne ved å gi sine eiendeler til en lokal redning. Jeg vil gjerne ha det bra, det er ikke din eller Lundis feil at hans eiendeler ikke blir hentet opp, jeg ville kritisere det til mangel på organisasjon. Rescues stole mye på frivillige, og selv om de alle mener det bra, har de generelt dagjobber og annet ansvar som kan komme i veien for å gjøre alt de ønsker å gjøre for å støtte organisasjonen. Siden du snart får en annen hund … har du vurdert å holde noen av disse elementene til den nye hunden? Jeg vet at mange foretrekker å få nye ting til en ny hund, men jeg trodde jeg ville sette den der ute.

Alternativt vil jeg anbefale at du spør om du kan slippe disse elementene på redning, slik at du kan gjøre det på egen plan. Hvis denne redningen fortsetter å være vanskelig å håndtere, kan det være en annen som kan være bedre. Hvis alt annet feiler, ville andre veldedige organisasjoner som Frelsesarme også være glade for å ta disse elementene.

Relatert: Shelter Stalker?

Kevin sier:

Åh, jeg er så lei meg for å høre om Lundi. Han høres ut som en perfekt liten hund! Hvor fantastisk at hans eiendeler kan hjelpe en annen liten hund. Jeg er enig med André: gå og slipp dem av. Men kanskje på en annen lyst eller redning, en som kanskje er litt mer organisert. Dette gir deg muligheten til å se de første hundene du hjelper. Dette kan være et fint minne for deg, se noen søte, fortjente, hjemløse hunder som kommer til å dra nytte av din generøsitet. Hva en nydelig tanke å dele! Før du går, ring videre. Det kan være noen andre ting i hjemmet ditt, du er villig til å dele med det, redningen er i stor nød også! Vanlige ting som papirhåndklær, gamle håndklær, rengjøringsmidler og aviser - de er ofte trengte for å redde for å hjelpe dyrene i deres omsorg.

Anbefalt: