Logo no.sciencebiweekly.com

Logan's Law vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

Innholdsfortegnelse:

Logan's Law vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer
Logan's Law vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Logan's Law vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

Video: Logan's Law vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer
Video: Blade Runner - Final scene, "Tears in Rain" Monologue (HD) 2024, April
Anonim

Bilder av: Kosobu / Bigstock.com

Michigan håper å sende en regning kalt Logans lov som vil forby dømte dømte misbrukere fra å vedta og sette navnene sine i en tilgjengelig database.

Dette er historiene som ingen vil se. De som inkluderer bilder som gjør deg raskt, snu siden. Men hvis noen tøffe dyreforesatte i USA har sin vei, vil nyheten om dyremishandelssaker inneholde mer enn bare en trist historie. De vil inkludere abusers navn og noen tøffe nye straffer. Og vi tror at det er på tide!

Relatert: Kentucky Ett skritt nærmere for å forbyr hundekamp

Animal Rights Advocates i Michigan håper å se en regning som har vært tre år i ferd med å bli lov i år, og med den, en tilgjengelig database av dyreangrepere.

GOP Rep. Paul Muxlow fra Brown City, Michigan, reintroduced regningen med tittelen "Logan's Law" som ville belaste dømte misbrukere fra å skaffe seg et annet kjæledyr i fem år (inklusiv etterfølgende fengsel) og gjøre det obligatorisk (og gratis) for dyrehjem og andre enheter for å sjekke potensielle adoptere mot Michigan State Police database.

Relatert: Dyr kan nå betraktes som ofre i lovens øyne

Regningen ble først introdusert i 2012 etter et fryktelig tilfelle av misbruk der en Husky-navngitt Logan ble tilsiktet blindet av batterisyre i sin kennel. Han døde noen måneder senere.

Mens det passerte Michigan House i fjor, kom regningen ikke gjennom senatet før møtet var over. Håpet er at det vil passere hus- og senatkomiteer, og så bli sendt til guvernøren for godkjenning.

Michigan vil følge i trinnene i New York City som opprettet et citywide register for dyrmisbrukere med lignende restriksjoner i oktober i fjor. Andre fylker i New York State - inkludert Albany, Rockland og Suffolk fylker - tidligere hadde passert sine egne versjoner av registret, ifølge det California-baserte Animal Legal Defense Fund.

Selv om det er for sent for Logan, vil denne regningen være i tide for å redde andre potensielle ofre for misbruk. Du kan lære mer og holde deg oppdatert på Logans Law Facebook-side.

[Kilde: USA i dag]

Anbefalt: