Logo no.sciencebiweekly.com

Hva du kan forvente - valpen din første dag hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hva du kan forvente - valpen din første dag hjemme
Hva du kan forvente - valpen din første dag hjemme

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva du kan forvente - valpen din første dag hjemme

Video: Hva du kan forvente - valpen din første dag hjemme
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ и СНЕГ с СОБАКОЙ - ПАЛАТКА и БРЕЗЕНТ 2024, April
Anonim

Bilder av: Inna Astakhova / Shutterstock

Valpens første dag hjemme er den viktigste - sørg for at du er klar for det

I dag er den store dagen - du tar med valpen hjemme! Du kan allerede forestille deg de kommende ukene full av søte valpekus, bedårende mishievousness og hundrevis av bilder du vil dele på dine sosiale medier. Før valpen kommer inn i ditt kjære hjem, ville vi sørge for at du vet hva du kan forvente for valpen din første dag hjemme. Her er en liste over ting å huske på:

Feil vil skje: Valpen er begeistret og overveldet … han er ikke bekymret for å være en omtenksom husgjest. Han kan tisse eller peke, løpe over hele huset, jage katten og tygge på noen velsmakende sko. Hold øye med pupen din. Ryd opp ulykker når de skjer og ikke skjell. I stedet ta ham ut hvert 30. minutt for å unngå fremtidige messer. Men i de følgende dagene og ukene må du sørge for å rette opp feil i hjembrudd når de skjer. Du vil ikke ha denne vanen å fortsette hele sitt liv!

Familie introduksjoner: Når du tar med valpen hjemme, må du sørge for at alle familiemedlemmer sitter rolig. Valpen din kan gå og introdusere seg selv. Hvis han går til seg selv, må han sørge for at han blir rost (igjen, rolig). Barn kan være like spennende som en valp, og denne spenningen kan skremme den nye fyren. Den beste måten å få venner på er å være glad og rolig.

Introduser ham til hans område: På valpen din første dag hjemme, bør du ha et område satt opp som bare er for ham. Dette bør inkludere hans leker og en seng. Vent til å vise ham alle rommene i ditt hjem til han har vært der en stund og har en forståelse for potetopplæring. Du vil ikke at han skal merke hvert rom. Lukk dørene og legg en babygat for å hindre ham i å komme inn i forbudte områder.

Ta en pause: Valper kan være et bunt av energi, men den første dagen hjemme vil være en slitsom for ham. Han trenger en pause fra spenningen, eller han blir overveldet. Ta ham et sted stille for en liten lur og mage gni, hvor du kan se på ham mens han hviler. Og ikke invitere venner til introduksjon på valpens første dag hjemme. Vent noen dager, til han er komfortabel i sin nye omgivelser.

Ha en tidsplan klar: Valper gjør best når de holder seg til en tidsplan. Dette betyr tider for pottebrudd, fôring, lek og treningstid, og sengetid må settes opp før tid. Når det kommer til badrutiner, bidrar dette til å forebygge ulykker og gjør housetraining så mye lettere. Sørg for å belønne oppførselen du vil ha - på den måten stiller du valpen for suksess.

Forbered deg på en søvnløs første natt: Du kan bli heldig og all spenningen kan bære ham. Men sjansen er at han vil bli redd og forvirret, og vil ha varmen til sin mor og littlere. Det betyr en lang natt med gråt og gråt. Ikke bli eller bli sint på ham. I stedet holde sengen nær din. Du kan vikle en oppvåkningsalarm i et mykt teppe og la det være med ham. Eller et produkt som Snuggle Puppy kan komme til nytte. Dette problemet kan ta noen netter (eller uker) for å sortere seg ut, så vær tålmodig og prøv å få noen få lur når det er mulig.

Ved å forberede deg på valpens første dag hjemme, setter du scenen for en god overgang og en fantastisk bindingsprosess. Har du flere tips du vil dele med fellesskapet? Hvis det er tilfelle, vennligst la dem være i kommentarseksjonen nedenfor.

Anbefalt: